Просто не е истина колко добри неща чуваме за „Drive” („Drive: Живот на скорост”) на Николас Виндинг Рефн, който спечели награда за режисура на тазгодишния фестивал в Кан, при положение, че сюжетът му звучи като не особено качествен „spin off” на „Транспортер” или като всеки втори филм за шофьори, който сме гледали.

Поради тази причина нямаме търпение да дойде 16 септември, когато ще е официалната българска премиера на филма, за да видим за какво е целият този шум.

http://www.youtube.com/watch?v=DP3XTerF7nM

„Drive” е историята на холивудски каскадьор (Гослинг) и самотник, който работи и като шофьор под наем за различни хора в подземния свят на Лос Анжелис. Когато се съгласява да помогне на съпруга на красивата си съседка Ирен (Мълиган), той изведнъж се казва мишена за най-опасните престъпници в града. И когато планът се обърква той трябва да спаси Ирен и сина й по единствения начин, който знае… като шофира.

Режисьор на филма е Николас Виндинг Рефн, а в ролите са Райън Гослинг, Кери Мълиган, Брайън Кранстън, Рон Пърлман, Албърт Брукс, Кристина Хендрикс и Оскар Айзък.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Какво има за чудене – нали е спечелил за режисура, не за сценарий 🙂

  2. Don’t hold your breath, защото не знам дали въобще ще ми дойде музата. 🙂 Пък и предполагам, че твоя човек (който седеше точно до нас), вече ти е казала, че филма е брадва. 🙂 🙂 🙂