Докато Чарли Шийн се занимава с простотии и се забърква от скандал в скандал, останалата част от семейството – в лицето на баща му Мартин Шийн и брат му Емилио Естевес – са се захванали с философстване на екзестенциални теми в приятно малкия филм „The Way”, чиито първи трейлър можем да видим благодарение на Apple.

Мартин Шийн е в ролята на Том, американски доктор, който пристига във Франция, за да прибере тленните останки на своя син загинал в Пиринеите по време на буря, докато вървял по Пътя към Сантяго. Потикван от мъка и желание да разбере сина си по-добре, Том решава сам да поеме по пътя, оставяйки предишния си живот зад гърба си…

Определено не е нещо специално, но изглежда приятно и със солидно изпълнение от страна на Мартин Шийн. Що се касае до Емилио Естевес, дори и след „Боби” все още ни е трудно да произнасяме думата режисьор пред името му без да звучи иронично, но човекът очевидно се справя повече от прилично.

Премиерата на филма е 7 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Напротив, специално е – отличен представител на жанра роуд муви. Филмът е много приятен, актьориският състав е повече от стабилен, камеото на Естевес успя да изненада приятно дори и мен, дето хич не понасям синчето на Шийн. Операторът си е свършил работата отлично, но музиката е черешката на тортата в това заглавие. Подбрана с много вкус и като мелодии, и като текстове. Оказва се, че американците все още могат да правят и интелигентно кино.
    По някаква ирония на съдбата или просто прищявка на сценариста – най-умната приказка в целия филм ще чуете от устата на един циганин. 🙂

    Горещо се препоръчва.