„Wild Salome” на Ал Пачино

Знаем, че у нас доста хора не оценяват по достойнство „Аз, кралят”, но както се казва, това си е техен проблем. Ние винаги сме го харесвали, а откакто с няколко книжки се запознахме по-подробно с това кой е Ал Пачино, каква е ролята на театъра и Шекспир в частност в живота му, направо сме влюбени в него.

Поради тази причина очакваме с огромен интерес най-новия (трети) режисьорски проект на Пачино, озаглавен „Wilde Salome”, който по същия начин (документално-игрално-театрално) като „Аз, кралят” разглежда всички измерения (личностни, професионални и каквито други се сетите), които засягат Пачино по повод поставянето на емблематичната пиесата на Оскар Уайлд „Саломе”.

Сега благодарение на Yahoo (чрез The Playlist) можем да видим и първия трейлър.

Определено и този филм няма да се хареса на широката публика. Със сигурност ще има не един или двама повърхностни типа, които ще се подлъжат, че това е поредната гневна кримка на Пачино и след това ще дуднат по въпроса. На тях искаме да кажем, че ако не знаете кой е Оскар Уайлд и що е то изкуство и има ли то почва у нас, по-добре стойте далеч от този филм. Не за друго, а защото имате навик да се падате точно зад нас в киното и да ни разваляте кефа с безобразната си тъпотия.

Освен Ал Пачино като Ирод и като себе си (актьора, режисьора) във филма ще видим Джесика Частейн, Кевин Андерсън, Роксан Харт, Естел Парсънс, Джефри Оуенс и др.

Премиерата на филма е на фестивала във Венеция.

Wild Salome -плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ ЩЕ ГО ПУСКАТ ЛИ ПО НАШИТЕ КИНА И АКО ДА – КОГА. А АКО НЕ – ОТКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ!?!? МОЛЯ ВИИИИИ

  2. @interneda
    Не съм чувал дали ще излиза! Дори и да дойде обаче, гаранция няма да е на редовен показ. По скоро на някой фест,
    А от къде да си го изтеглиш нямам представа.