След като главните герои в новия “Супермен” поприключиха и сега няма как всяка седмица да се появява ново име (засега са все звезди, при това наистина добре подбрани), Зак Снайдър реши да ни зарадва с още по-вълнуващ поглед към филма – първа снимка и то качествена.

Притеснявахме се, че след като филмът излиза по кината 2013, екшън кадрите ще се позабавят и първите снимки ще са по-скоро портретни, на Кларк Кент вместо на Супермен или нещо в този стил. Вместо това получаваме доста мрачен кадър, на който сред хвърчащите искри, пушек и парчета стена по земята, Супермен гледа изненадващо лошо.

Супермен - Хенри Кавил

Първото ни впечатление е костюмът, който е малко по-тъмен и убит, отколкото сме свикнали. Като че ли – въпреки че не би трябвало да съдим за филма по тази снимчица – целият филм ще е малко по-тъмен и убит. Но едва ли ще е съвсем в стила на Нолановия Батман, което би било доста лоша идея за Супермен.

Самият Хенри Кавил ни изглежда някак възрастен – по-възрастен отколкото е самият актьор и по-възрастен отколкото сме свикнали да виждаме героя – но това може да е от светлината. По-важното е, че поне доколкото виждаме, перчемът му липсва. Смешната прическа е на линия, но заврънтулката като че ли я няма. Цял свят му се подиграваше на момчето за тоя перчем, но честно казано, ще ни липсва, ако наистина го е разкарал. Дано поне като Кларк Кент да си е както трябва.

Сега остава да видим как ще изглеждат и другите, не чак толкова важни, но все пак главни актьори: Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора). Доколкото знаем, Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Джулия Ормонд (Лара Лор-Ван) все още водят преговори. Ние лично нямаме търпение да видим как ще изглежда Шанън като генерал Зод – актьорът ни е любимец, а героят ще му лепне идеално.

Премиерата на новия „Супермен” („Man of Steel”) е на 14 юни 2013.

Всичко за подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на поредицата за изгубения син на Криптон, можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Доста кефеща снимка всъщност, Снайдерщината изглежда много на място. Другите важни неща, освен липсващата заврънтулка:

  1) При zoom си личи, че костюмът е на ‘люспи’- нещо, което го има много в новия Спайди, и не го е имало в такава степен в досегашните версии на Супермен;

  2) Не се разбира тук ли са легендарните червени гащи. Поне аз не ги виждам; това би била интересна промяна в костюма

  3) Наметалото е доста дълго. А дълите наметала са епик!

 2. И мен ме радва.

  По първа точка и на мен ми напрви впечатление костюма. Първото нещо което ми хрумна беше новия Сапйдър мен. изглежда интересно решение, дано се получи.

  По втора точка, ако е без гащи няма да го гледам! 🙁 Нали знаеш вица, дето Чък Норис и Супермен решили да проверят кой е по-як и загубилия трябвало да си носи бельото върху дрехите!? 🙂 🙂 🙂

  Три. Епик са няма съмнение, но са опасни, Нали се сещаш във „Феноменалните“! 🙂 🙂

 3. Тук гащи май няма! 🙂
  А иначе супер героите очевидно се носят по една мода- костюми в стил гума, гума и пак гума. Изглежда Спайдърмен и Супермен използват един и същи дизайнер. 🙂

 4. Забелязвам тревожна и откровено фройдистка тенденция да се обсъждат гащите на супергерои с масивни пропорции – първо Хълк, сега Кал-Ел… Както казах, тревожно.

 5. Какво му е тревожното? 🙂
  Сега излезе снимка на Жената котка и ще обсъдим и нейните прашки! По спокоен ли ще си? 🙂