Супермен

Накратко: след като видяхме първата снимка на Хенри Кавил като може би най-известния комиксов герой на всички времена, Супермен, в подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на поредицата, сега в интернет се появи и официален синопсис.

Както можете да се досетите обаче, като „официален” той не е особено интересен или разкриващ подробности от историята, но въпреки това решихме да ви го представим.

„В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свърх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.”

Режисьор на филма е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора). Също така знаем, че и Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Джулия Ормонд (Лара Лор-Ван) все още водят преговори.

Премиерата на новия „Man of Steel” е на 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *