Лорънс Фишбърн е Пери Уайт

Накратко: EW съобщават, че Лорънс Фишбърн е подписал договор за участие в „Супермен” („Man of Steel”) на Зак Снайдър в ролята на строгия, но справедлив главен редактор на „Daily Planet” Пери Уайт.

Бързаме да изпреварим хейтърите, расистите и обикновените идиоти и да кажем, че е смехотворно в наше време да се чуват реплики от рода на „ама Пери Уайт е бял!”. Освен това Фишбърн е страхотен актьор и физическото му присъствие в комбинация с гласа му е изключително подходящо за ролята. Сега, не можем да кажем, че изборът му е по-добър от този на Франк Ланджела от „Супермeн се завръща”, но няма как той да се завърне, защото, както знаете, абсолютно всички роли се подбират на ново.

А до момента потвърдените имена във филма са: Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора), а Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Джулия Ормонд (Лара Лор-Ван) все още водят преговори.

Премиерата на новия „Супермен” („Man of Steel”) бе преместена от декември 2012 за 14 юни 2013.

Всичко за подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на поредицата за изгубения син на Криптон, можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *