Когато се задейства рекламната машина, поставянето на нови лагери, винтчета, болтчета или зъбчати колела си е направо задължително. За да работи плавно и полека, и да ни отведе успешно към финала – деня на премиерата!

За проекта на уникалния Дейвид Финчър “The Girl With The Dragon Tattoo” датата е 21 декември. Ако сте пропуснали новините ни за актьорския екип или страхотния трейлър – поправете тази грешка!

Защото сега е време да фокусираме вниманието ви върху един уж дребен детайл, който всъщност е изключително важен, не само за феновете на филма – неговият сайт.

Именно там се появиха фотоси на персонажите във филма, за да се просветят всички потенциални зрители, които не са успели да прочетат бестселъра на Стиг Ларшон, нито пък са посетили някой от десетките фестивали, на които са били прожектирани оригиналните шведски филми по трилогията. “The Girl With The Dragon Tattoo” на Нилс Арден Оплев има колекция от 25 номинации и 11 награди, сред които БАФТА за неанглоезичен филм. Едноименният американски римейк разчита на страхотни актьори, на сценариста Стивън Зейлиън, с обещание за „динамични събития и драматични изпитания” в комбинация с „убийци-психопати”, и разбира се – на режисьорския талант на Финчър! О – и на повторното му сътрудничество с Trent Renzor и Atticus Ross (нали си спомняте, че спечелиха Оскар за „Социалната мрежа”?), чиито музикални предизвикателства можете да откриете на същия този официален сайт, за който ви споменахме в началото на новината. DragonTattoo.com

Кой кой е в “The Girl With The Dragon Tattoo” – запознайте се с персонажите и техните биографии

“The Girl With The Dragon Tattoo” “The Girl With The Dragon Tattoo”

“The Girl With The Dragon Tattoo” “The Girl With The Dragon Tattoo”

“The Girl With The Dragon Tattoo” “The Girl With The Dragon Tattoo”

“The Girl With The Dragon Tattoo” “The Girl With The Dragon Tattoo”

Микаел Блумквист е разследващ журналист, разкрил ред скандални случаи и несправедливо осъден за клевета заради написана от него изобличителна статия срещу могъщ шведски финансов магнат. Богатият индустриалец Хенрик Вангер предлага на Блумквист едногодишен договор срещу огромен хонорар, ако успее да разгадае мистерията с изчезването на любимата му племенница Хариет. Заедно със суперхакера Лисбет Саландер – млада, кльощава, татуирана и регистрирана като психопатка млада дама, сега работеща в детективска агенция – Микаел попада в кръговрат от динамични събития и драматични изпитания, в свят на семейна омраза и финансови скандали, където бродят убийци-психопати.

Режисьор на “The Girl With The Dragon Tattoo” е Дейвид Финчър, а в ролите са Руни Мара, Даниъл Крейг, Робин Райт, Стелан Скаргард, Кристофър Плъмър, Ембет Дейвиц, Джоули Ричардсън, Горан Вишнич и др.

Премиерата за България е 06.01.2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *