„Последен изход 5” („Final Destination 5”)

От Metacafe дебютираха най-новия пълен трейлър на „Последен изход 5” („Final Destination 5”), който разкрива малко повече подробности около историята на филма, което кара доста колеги да се оплакват. Лично ние обаче, не виждаме за какво е цялата дандания, след като трябва да не сте гледали нито един филм от поредицата, за да може този трейлър да ви „спойлне” нещо важно.

Вече няколко пъти споменаваме, че заради „Бързи и яростни 5” (който като по някакво чудо успя да постигне немислимото – да бъде филм под номер 5, който става за гледане и е класи над всички продължения от серията до момента) у нас се прокрадват еретични мисли, че този филм няма да е пълна трагедия, като последните две продължения, и трейлърът не прави нищо за да ги разсее. Не казваме, че е супер, а само, че не изглежда супер зле.

http://www.youtube.com/watch?v=DEiSyYVHymU

Смъртта решава как… Съдбата решава кога… Ти решаваш кой!

Да, съвсем определено тази нова идея, че можеш да избегнеш смъртта, ако отнемеш живота на невинен човек ни допада. Първо е различна от всичко, което сме гледали досега в поредицата и второ, това повдига няколко доста интересни морални проблеми. Не, че се надяваме те да бъдат разгледани във филма – всички знаем, че ще имаме бум-прас, една катастрофа и после поредица от сложни и завъртяни смъртни случаи на едва-едва скицирани образи – но дори и самото присъствие на подобна идея, някъде там в бекграунда, ще допринесе за повишаването на качествата на филма, особено пък в сравнение с доста слабата четвърта част.

В крайна сметка обаче, най-важното е да има качествени разрушения и готини смъртни случаи, защото „That’s what is all about!”

Режисьор на филма е Стив Куейл („Пришълци от дълбините 3D” и втори режисьор в „Аватар”), а в ролите са Николас Д’Агосто, Ема Бел, Майлс Фишър, Пи Джей Бърн и самият “Кендимен” Тони Тод, който се завръща като господин Блъдуърт.

Премиерата е на 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не мога да повярвам, че това недоразумение стигна до 5-та част