Дами и господа, представяме ви постера на новия ни най-любим филм, озаглавен „Nurse 3D”. Честно казано, за първи път чуваме за проекта, но от тук насетне възнамеряваме да го следим отблизо.

Става въпрос за „сексуален психо-трилър” в 3D (кажете Алелуя!), в който учтива и отдадена на професията медицинска сестра, на която и за секунда не бихте се подвоумили да поверите живота си, използва своята сексуалност, за да развива другата си (нощна) професия – да съблазнява и да убива по брутален начин неверни мъже.

„Nurse 3D”

Да, няма никакво съмнение, че плакатът ни радва. Всъщност, технически погледнато това не е плакат, а  „концептуално изкуство, което ще служи за база на цялостния стилов изглед на героите и филма във всеки един момент от отделните етапи на продукцията”.  Ние казваме, още по-добре. Така няма как в крайна сметка, филмът да не излезе… вдъхновяващ.

В главната роля ще видим сексапилната Паз де ла Уерта („Boardwalk Empire”, „Enter The Void”), а режисьор е Дъглас Арниокоски, който е бил асистент режисьор на филми като „Страх и омраза в Лас Вегас”, „Заразно зло: Изтребване” и чиито дебют „The Day” предстои съвсем скоро.

Премиерата на „Nurse 3D” е през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Де да можеше да се каже същоти и за тая противна мутра на него. 🙂

  2. Нали! Супер е, надявам се и филма да е така! Ама 3D и цици, какво друго му трябва на човек? 🙂

    @Диско Воланте

    Не ти харесва Паз де ла Уерта ли? И на мен в лице не ми е супер любима, ама гледай к'во тело е отпрала тук! 🙂

  3. Crap.

    Пореден конвейерен боклук, който ще се радва на 15 минутна слава заради плаката, който от своя страна е нищо повече от "meh". Пък и в 3D бил тоя флик!

    Ето за това говореха режисьори като Майк Бей и Джим Камерън. За никому неизвестни пънове като тоя Дъглас Арниокоски, които злоупотребяват с триизмерната технология, без дори да им пука за нея. Нито тоя филм е заснет с 3D камери, нито пък изисква да бъде прожектиран в този формат. Само искат да изстискат повече пари от зрителя. То че ще е пълен провал тоя филм, това е пределно ясно. Надявам се обаче да е наистина масивен провал, та дано поне им дойде акъла и да спрат да изнасилват 3D технологията и да разберат веднъж завинаги че не всеки филм е пригоден за този формат.

    Дринка, имам чувството че след като го изгледаш тоя флик, ще съжаляваш, че си го хвалил сега.

  4. @Век

    Много ясно, че филма няма да е супер. Струва ми се, че пропускаш смисъла на цялата работа, но айде. 🙂

    И да ти кажа 3D технологията е измислена за порно-хоръри! 🙂 🙂 🙂 И това, което я изнасилва е конвертирането, а не снимането на жанрови филми.

  5. Дринка, конвертирането е едно на ръка, и между другото, ако е направено от правилните хора, резултата ще бъде много добър. Титаник и Епизод 1 ще бъдат също конвертирани, но ти гарантирам, че резултата ще бъде просто перфектен. Защо?

    Защото Камерън и Лукас са хора на които им пука за тия неща и са перфекционисти до мозъка на костите си. Мислиш ли че режисьора на този филм тука, Nurse, се е постарал да направи качествена 3D продукция?

    Абсурд. Просто искат да изкрънкат повече кинти от джобовете ни за треторазредна повърня с евтино-лъскава реклама. Но хората не са толкова тъпи и вече са си научили урока.

    Иначе схващам "смисъла на цялата работа". Знам че става дума за цици в 3D, но вече не съм във възраст в която ми текат нон-стоп лигите от такава гледка. А и си имам два прекрасни чифта, които спят до мен всяка вечер : ))

  6. Ти си пенсионер, който държи отрязани цици в леглото си? Creepy. И смяташ, че Лукас е перфекционист, на когото му пука? Double creepy.

  7. Чакай бе, пич. Тоя филм още не е в пре-прадъкшан, къде тръгна да обясняваш как бил заснет, как бил конвертнат, какво мислили Майк и Джим. Хахахаха. И кво? Трябва да се спре да се изнасилва 3д технологията? Това кой ти го каза? С 2д технологията малко глупости ли са заснети? Това по някакъв начин влияе ли на качествените филми? Не. Какъв ти е проблема? А кво си мислиш, че тоя пич ако отиде при Камерън и поиска да го снима с Пейс камери и Джим ще му откаже? Ми не. Its all bout the Benjamins. It always been. Това е и причината Майк и Джим да говориха заедно за технологията. Не е защото и двамата са много големи перфекционисти и са в свещен пакт да опазят 3д технологията чиста. И двамата просто искат да продават. А и аз не помня да видях Камерън и Бей да говорят за хора, които злоупотребяват с 3д-то. Пусни линк, моля.

    Дринов, на снимки не вЕрвам! Аз ако се постарая малко у фотошопо, ще мога сам себе си да се направя да имам такова тяло, барабар с циците. А и мутрата и е отвратна, пък и в Империята се видя гола на доста места и беше яко трътлеста. 🙂

  8. Това кой ти го каза?

    =======================

    Не, това аз ти го казвам на теб. И като казвам, ще слушаш. Капиш?

    Не ме ебе дали тая повърня е готова или не. Достатъчно разбирам от филми, и само един поглед върху екипа работил по тази повърня ми е достатъчен за да стигна до заключението че става дума за нищо повече от една голяма……………….повърня. И 3Д технологията е успешна само когато е приложена на правилния филм.

    Повърнята отгоре не е този правилен филм и в никакъв случай не е качествен филм.

    Иначе, ето ти линка от скорощен разговор с Бей и Камерън, където говорят за 3Д технологията и как тя трябва да бъде използвана

    http://www.vbox7.com/play:5b111f1b

    А ако наистина не си чувал какво са казвали за тези които злоупотребяват с 3Д, значи не следиш новините.

    Ето ти два скорошни примера

    http://www.reelzchannel.com/movie-news/8803/james

    http://screenrant.com/james-cameron-piranha-3d-ro

    Чакам да те видя какво имаш да кажеш сега, Джони Макарони.

  9. Дрин

    @Нали! Супер е, надявам се и филма да е така! Ама 3D и цици, какво друго му трябва на човек? 🙂

    Ами ако може и на 5Д.Ще се сетиш защо. 😀

  10. Дринов, провери дали създателите на филма не търсят "момче, което да маже с червена боя главната героиня" 🙂

    Търся си работа на половин работен ден, за да вържа някак бюджета 🙁

  11. @Век

    И аз има чифт цици, при това прекрасни, но това са си нашите цици, нали се сещаш, друго си чуждите! 🙂 🙂 Пък и на 3D! Малииии! 🙂 🙂

    За "Титаник" и "Епизод 1" ще трябва да почакаме, аз лично стискам палци да са яки. Но пак да ти каже, прекалено много си се назлобил към този филм, който просто е безобиден. Трябва да плюеш "Сблъсъкът на Титаните" и разни подобни. Тук някакво момче е решило да пробва да снима 3D. Не може всички да са от класата на Камерън, трябва да пробват и други хора.

    @Скуиз ми макарони

    Ее-ее, братче! Ти ако на тая и викаш трътлеста… Казах ти, и мен не ме кефи във фейса, но за другото ще ме извиняваш. И хубаво, барналия са я с фотошоп, много важно, всички в днешно време са така. Те и във филмите ги барат, какво остава на снимките.

    @lammoth

    Не искаш ли да си този която я чисти? Отнема повече време – около зърната е пипкава работата. 🙂 🙂 🙂

  12. Век, нищо няма да ти кажа, първо ще се научиш как се комуникира с хората, после ще се опитваш да се включваш в разговори.

    Дринов, говоря ти за кадрите в империята, не за този плакат. Сега не ми се сваля пак, не ми се браузва и режат кадри, ама да, доста трътлеста ми се стори там. 🙂 Иначе тялото на тоя плакат е пушка, ама нейно ли е, не е ли.

  13. Дринов, направих рисърч, нещо не съм бил в настроение явно, има бая голи снимки на тая и си и е доста добро тялото, в грешка съм. 🙂

  14. @Скуиз ми макарони
    Поклон!
    Рядко виждаме такива коментари като последният ти. Ей това е приказка. Благодаря! 🙂

    @v1sk3o
    Абсолютно вярно! 🙂