„The Howling: Reborn”

Тъпите филми са като онези проблеми, за които трябва да говориш, за да можеш в крайна сметка да ги отстраниш. Да признаеш, че ги има, след което да ги загърбиш. Това е и една от причините, поради които от време на време пускаме трейлъри като този.

(чрез Bloody-Disgusting)

Срамота е, че един от най-добрите филми за върколаци, „The Howling” на Джо Данте, е преправен на нещо, което прави дори „Здрач” да изглежда добре. Дори Ивана Миличевич не може да спаси положението. Просто нямаме думи да изразим възмущението си от цялата работа.

След тази помия със съвсем други очи гледаме на предисторията на „Нещото”. Просто си представяме каква катастрофа можеше да се получи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Гледай "Howling II: Stirba – Werewolf Bitch": може би най-грандиозно кретенския "гилти плежър" евър, пък и е с Кристофър Лий. По-важното обаче е, че е със Сибил Данинг, която хипнотизира с ебати циците.

  2. Дааа-а бе, няма да имам. С една си пия, с другата си ям чипс, с третата сменям каналите на телевизора, а четвъртата си я държа на хуя, като всеки уважаващ себе си мъж. 🙂 🙂 🙂

    И я моля те пусни един коментар без да си слагаш гугъл за сйат, да видим дали пак ще те хване като спам.

  3. добре, че нямаш трета 😀 (но съм убедена, че ще намериш къде да си я пъхнеш)

    😉

  4. Гимназия, пълна с изопачени образи на лъскави тийнейджъри, още по-изопачени образи на метросексуални върколаци и върколачки с изглед кандидат-порнозвезди, задължителния образ на „загубеняка“, който се опитва да се прави на готин и нагазва в лайната „с извинение“, още по-задължителния рев „What is happening to meeeeeeeeeeeeeeee…..“, да продължавам ли ?
    Eбати, имам чувството, че продават комплекти тип „направи-си-сам-жалка-полуфабрикатена-тийн-хорър-повърня“ на входа на Холивуд.