За нас „The Darkest Hour” притежава лека сантиментална стойност, тъй като, както вече сме споменавали, с него е свързана една от най-най-първите ни новини, а пък и е с участието на една от любимките ни, Оливия Търлби.

Поради тази причина сме развълнувани от първия истински поглед към филма (истински, защото досега сме виждали само концептуално изкуство, което не беше баш от филма), при все че самият кадър не е нещо специално. На него виждаме Емил Хърш, който най-вероятно се крие от лошите извънземни, които този път, както личи от снимката, са кацнали в Русия.

Емил Хърш - „The Darkest Hour”

Проблемът на „The Darkest Hour” (който разказва за петима младежи, озовали се в центъра на унищожителна извънземна атака, докато са на екскурзия в Москва) е, че вече на всички им е писнало от извънземни нашествия. На всичкото отгоре е на 3D. Единственият по-интересен момент е, че действието ще се развива в Москва, което не се случва често при тези филми.

Режисьор на „The Darkest Hour” е Крис Горак (“Right at Your Door”), който е бил художник в „Боен клуб”, „Специален доклад” и „Страх и омраза в Лас Вегас”, така че ако не друго, поне филмът ще изглежда добре.

Продуцент е Тимур Бекмамбетов, а в ролите освен Емил Хърш и Оливия Търлби ще видим Макс Мингела и Рейчъл Тайлър.

Премиерата на филма е предвидена за 23 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Време е за трейлърче,макар,че миналия път писахме,че руснаците,ще се хвърлят въжето,ако
    Америка ги спаси

  2. Ха-ха-ха! Вярно си е! 🙂
    Те американците си казват, спечелихме им Войната, ще им спечелим и битката с извънземните. Ние пък си казваме, нека си мечтаят! 🙂 🙂