Ал Пачино и Фил Спектър

Отдавна следим биографичния филм за Фил Спектър, първо, защото смятаме, че Ал Пачино е чудесен избор за ролята, второ, защото сме огромни почитатели на Дейвид Мамет, който е сценарист и режисьор на продуцирания от HBO филм и трето, откакто гледахме WTF трейлъра на “The Agony and the Ecstasy of Phil Spector” (който уви изчезна от нета) се позапалихме по живота на Спектър и сме изключително запленени от обстоятелствата, които го превърнаха от легендарния музикален продуцент в осъден убиец и тотален „фрийк”!

Сега благодарение на The New York Post можем да видим как ще изглежда Пачино като Спектър, преди той да откачи тотално и да започне да се носи със смахнатите си прически.

Ал Пачино

Трябва да признаем, че при все… как да кажем… адски сполучливия избор на Пачино за ролята, в цялата работа има нещо изключително нередно – не знаем как да го опишем, някакво вътрешно усещане ни е. Това, разбира се, ни кара още повече да чакаме филма. Както казахме и миналия път обаче, няма да пролеем ни една сълза на съчувствие за мистър Спектър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *