Вчера видяхме поредица снимки от подготвяния от Франсис Форд Копола готически хорър трилър „Twixt”, които по един доста добър начин загатват каква ще бъде атмосферата на филма.

Днес пък е ред на няколко плаката (изненадващо, доста по-кървави от снимките), които бяха представени на facebook страницата на филма, с идеята феновете да изберат своя фаворит.

Първи плакати от „Twixt”

Нашите фаворити като че ли са първият и третият, а най-малко ни допада вторият – не е лош, но ни прилича на най-обикновен азиатски постер.

Ето и официалния синопсис на филма:

Писател със залязваща кариера пристига в малко градче, което е част от турнето на най-новата му книга, и попада на мистерия, свързана с убийството на младо момиче. Една вечер в съня си е посетен от мистериозен призрак на момиче на име V и макар да не е сигурен каква точно е нейната връзка с убийството, е благодарен за информацията, която тя му предоставя. В крайна сметка той стига до истината, но е изненадан, че краят има по-сериозна връзка със собствения му живот, отколкото е очаквал.

Режисьор е Франсис Форд Копола, а в ролите освен Вал Килмър и Ел Фанинг са бившата жена на Килмър, Джоан Уоли, Брус Дърн, Бен Чаплин, Дон Новело, Дейвид Пеймър и Алдън Еренрайх.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Хм… този проект все повече и повече привлича вниманието ми ;Д
    Иначе съм съгласен, вторият хич не впечатлява. На мен 3 и 4 най ми допадат 🙂 (Всъщност нямам идея как ги броите вие де, но аз май към долния в дясно имам най-силни симпатии :Д)

  2. 🙂 Четвъртият е як, но Вал Килмър ми го разваля. 🙂
    Иначе от горе надолу и от ляво на дясно. Все още не сме се изкилифенчили. 🙂

  3. Хахах, добре… аз да съм сигурен ;Д
    Иначе да, склонен съм да се съглася… може без физиономията на Килмър 🙂 Ама тя на този черен фон лесно може да се махне :Д

  4. Какво ви е направил Вал Килмър? 😉 Вярно, че последните години нищо хубаво не се сещам да е правил, освен това и прилича на свиня… от това което помним преди години… Обаче ако се абстрахираме от тези неща на предишните снимки стоеше много добре. Учудващо интересно присъствие за представата, която имам за филма. Даже По изглежда малко постно на снимката… ;). Но какво ще е „на живо“ вече не мога да гадая. 😉