Оливия Уайлд

Не останахме никак очаровани от първия нецензуриран трейлър на „The Change-Up”, при това без да сме очаквали много, тъй като става въпрос за поредната комедията тип „в чуждо тяло”, а те не се отличават с особена оригиналност.

Новият трейлър не е много по-различен, но като че ли все пак предлага някакво подобрение.



Switch happens? Ама наистина ли? Е, поне нямаше лайняни шеги.

То още от самото начало беше ясно, е филмът ще се гледа само заради Оливия Уайлд и Лесли Ман (която между другото е много яка в последната сцена), ама можеха да се постараят още мъничко.

Режисьор на The Change-Up е Дейвид Добкин („Ловци на шаферки”), а сценарият е дело на Джон Лукас и Скот Мур, познати ни от „Последният ергенски запой”. В ролите ще видим Райън Рейнолдс, Джейсън Бейтман, Лесли Ман, Оливия Уайлд и Алан Аркин.

Световната премиера на филма е на 5 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Рейнолд трупа поредния мех филм за мех филмографията си. Там и му е мястото, но нямаше никой да се обиди на Дедпул, особено с онзи сценарий. Лошото е, че предпочете да се пъне като Зелената латерна, която още не може да си избие парите…

    Така де, тъп трейлър.

  2. Еми просто в момента ситуацията с дистрибуцията на Universal в България е повече от смешна, но те сами си се насадиха в това положение, така че да са живи и здрави.