Положението около трейлърите, ТВ спотовете и viral клиповете от „Възходът на планетата на маймуните” („Rise of the Planet of the Apes”) е пълна лудница! В последно време се нароиха толкова много, че просто не можем да им хванем края. Точно поради тази причина не сме пускали нищо ново.

Този път обаче няма как да пропуснем, защото рекламната ролка, показана на вървящия в момента Comic-Con, е изключително надъхваща и като че ли е най-любимата ни до момента – считаме, че е по-здрава дори от удължения международен трейлър, който видяхме точно преди месец. Enjoy:

Няма никакъв спор, маймуните са номер едно! В края, когато Цезар кимва на другата маймуна, която бута хеликоптера, анимацията изглежда уникално.

И като казахме Цезар, вижте и един откъс от филма, част от който сме мяркали из трейлърите, значително разкриващ психологията на образа:

http://www.youtube.com/watch?v=dMhBP6zkRNU

Режисьор на „Rise Of The Planet Of The Apes” е Рупърт Уайът, а в ролите ще видим Джеймс Франко, Фрейда Пинто, Джон Литгоу, Том Фелтън, Брайън Кокс и Анди Серкис като Цезар.

Премиерата е на 5 август, а понеже сме пичове, ще ви поглезим и с този постер:

„Възходът на планетата на маймуните” („Rise of the Planet of the Apes”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

29 Comments

  1. Дринов, нямам търпение да тръгне по кината, то и малко остана де 😉 Досега да ти кажа малко се колебаех, но след този изумителен трейлър колебание няма!
    В 3де формат ли щеше да е? И още едно въпросче, ако да то с триизмерни камери или конвертиран?
    Знам, че си по-запознат.

  2. Последно пиша и спирам да досаждам. Защо в този сайт пише, че Трансформърс 3 е фълшиво 3де? Нещо, което не ми се вярва.

  3. Ми аз тях визирах 😀 Цицопримативийни люде…

    Изграден съм от цици –
    цял един примат!
    Всякакъв модел кубици,
    надървений рахат.

  4. ахаххаа, отвратителни сте 😀
    Иначе онтопик: С всеки следващ трейлър все повече ми пробужда любопитството, да му се не види 🙂 Най-интересно ми е да видя как ще се „върже“ смислово със сюжетната нишка на „трагедията“ на Тим Бъртън …

  5. Хмммм, съмнителна работа… Ще поживеем и ще видим за какво иде реч 🙂

  6. След горния откъс вече съм на 100% зарибен да го гледам. Отива малко на франкенщайновската тема, но това по-скоро е плюс за филма.

    @Gogoto
    С бъртъновския филм може да се връзва, защото там, доколкото си спомням, не даваха, как маймуните са завладяли хората.

    Колкото до старата сага с 5 филма – тотално не се връзва. Бях гледал само първия, който е страхотен, но само него имах на диск. Та тези дни реших да видя, какво става в другите 4 филма. Намерих ги от тук от там, но са пълна трагедия.
    Накратко, за какво иде реч, за тези, които не са ги гледали, а и освен първия другите не е необходимо да се гледат.
    „Планетата на маймуните“ 1968 – Трима астронавти преминали през някакви портали в космоса се озовават 2000 години в бъдещето на планета управлявана от маймуни, а хората живеят в горите и даже не говорят. Маймуните всячески се опитват да ги унищожат. Накрая на филма се разбира, че въпросната планета е Земята.
    „Под планетата на маймуните“ 1970 – Пристига още един кораб с астронавти, които са следвали траекторията на първия. Те бягат от маймуните и в „забранените“ територии откриват хора мутанти, които владеят телепатия и прочее. Та тези мутанти си пазят една ядрена ракета, която искат да използват срещу маймуните. И така става – на финала ЦЯЛАТА Земя е изпепелена.
    „Бягството от планетата на маймуните“ 1971 – Единия кораб се завръща в наши дни, по обратната траектория, но с три маймуни, които са успели да го подкарат и да излетят в последния момент преди да бъде унищожена Земята. Хората разбират какво ще е бъдещето на човечеството и за да го предотвратят ги убиват. Но преди това се ражда Цезар – малкия маймуняк, който остава скрит в един цирк.
    „Завладяването на планетата на маймуните“ 1972 – Цезар е вече голям и е единствената маймуна с интелект. Междувременно са умрели всички кучета и котки и хората ползват маймуните първо за домашни любимци, а в последствие за каквото могат да свършат като прислужници. И понеже Цезар вижда, колко са онеправдани успява да организира заговор, да ги въоръжи главно с кухненски ножове и да вдигне бунт.
    „Битката за планетата на маймуните“ 1973 – Земята е доста изравнена – очевидно след ядрена война. Маймуните вече говорят – как, не става ясно – и живеят в съжителство с хора в малки комуни в гората. Но всичко под командването на Цезар. От най-близкият град „излазват“ група хора мутанти, които нападат маймуните, н о не успяват да ги завладеят. Цезар, въпреки че горилите му се противопоставят, държи да продължат да живеят заедно с хората (поне тези които го желаят).

  7. Много добре синтезирано. 🙂
    Викаш не стават за гледане а? 🙂 Малко са „чийзи“, но са фън… ако си фен. 🙂

  8. Така е, трудна работа. Само първия си е стабилен. Бях го гледал като малък в „Дружба“ ч/б версия. Наскоро си купих диска и филма седи доста добре дори и сега. Но продълженията 🙁 … Единствено, имаше няколко разсъждания относно пътуването във времето, но те маймуните, какво ли разбират… 🙂

    Така че чакаме 5-ти!!!

  9. Не съм чувал за премиера, но честно казано не съм се интересувал. 🙂
    Поослушай се, пък ако няма се занеси! 🙂

  10. Всъщност, ти още ли не си го гледал? 🙁

    Питам, за да ме посъветваш, дали става за най-малката ми дъщеря, която е на 11, а филма е PG-13? Ако може да се направи някакво сравнение, например с „Война на световете“ на Спилбърг или подобен филм?

  11. Според мен става за 11 годишни! Аз поне бих го пуснал на мойте деца. 🙂 Пък и филма е хубав! 🙂 „Джурасик Парк“ гледате ли? Той е малко по-страшен. 🙂

  12. Ок, мерси за информацията! 🙂 Аз те питах за “Война на световете”, защото тя скоро го гледа по телевизията й и знам реакцията… 😉

  13. Според мен „Войната“ е по-страшен. Тук има сладки маймунки, все пак. 🙂 🙂 🙂 Няма кървища и стресиращи моменти! 🙂