„Конан Варварина 3D”

Едно единствено нещо искаме от „Конан” и това е да има сеч! При представянето на предишния екшън ТВ спот споделихме, че тъп филм ще преглътнем, но постничък не! Честно, друго не ни интересува – ама Момоа бил дървен и не можел да играе?! То па като че ли, Арнолд можеше по времето на първия „Конан” (не, че сега може, де. Но това си е друга тема – на него не му трябва да играе, той е институция).

Е, този нецензуриран трейлър обещава точно каквото искаме – железен млат и кървав топор!

Да, има доста кръв, но тогава защо не сме доволни? Изглежда ни малко фалшивичко, не е CG (поне в по-голямата си част) помия да кажеш, но въпреки това нещо в нея ни притеснява – цветът ли, вискозитетът ли, що ли? Не сме сигурни точно какво, но го има.

За пореден път като че ли най-много ни допадат пясъчните воини и Роуз МакГоуън.

Калар Зим, стар приятел на Корин, бащата на Конан, пристига в Кимерия, за да търси помощ за откриването на „Изгубената кралица на Ахерон”. Когато Корин отказва, Калар и неговите наемници от Аквилония опожаряват селото и избиват всички освен Конан, който успява да избяга. Превърнат в изгнаник и крадец, Конан се скита надлъж и нашир, кроейки планове да получи възмездие за смъртта на баща си и на народа си.

Режисьор на „Конан Варварина 3D” е Маркус Ниспел („Тексаско клане”, „Петък 13-ти” и „Предводителят”), в ролите са Джейсън Момоа като Конан, Стивън Ланг, Рон Пърлман, Рейчъл Никълс и Роуз МакГоуън.

Премиерата е на 19 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Рон Пърлман изглежда по яко от епилирания спасител на света!!!!!!! 🙂

  2. Рон Пърлман е изрУд! Той е най-добрия. И като каза епилиран си помислих за Дейвид Бекъм като Конан. 🙂 🙂 🙂 После повърнах! 🙁