"Кiller Еlite"

Преди три дни, когато ви представихме първите снимки от филма споделихме, че въпреки че всичко около филма звучи като поредната конвейерна роля на Джейсън Стейтъм, ние имаме лека надежда (главно заради името на Ранулф Файнс) за нещо различно.

Сега обаче, от Yahoo показаха първия трейлър на филма и надеждите ни бяха попарени. Не, че изглежда зле, има една-две доста приятни каскади, но като цяло филмът изглежда като това, което Стейтъм си цикли отново и отново и отново. Същото се отнася и за „актьорските“ изпълнения на Клайв Оуен, но това е друга тема.

Killer Elite” е изграден върху романа на Ранулф Файнс, публикуван през 1991 г. под името „The Feather Men”, който – ако може да се вярва на информацията – е по действителни събития. Филмът разказва за бивш член на британските спец части (Стейтъм), който се връща на служба, за да спаси своя ментор (Де Ниро). За да се справи със задачата, той трябва да отстрани трима изпечени атентатори и техния лидер (Оуен), които са по петите им.

Режисьор на филма е Гари МакКендри, който през 2005 г. има номинация за “Оскар” в категорията късометражен филм за „Everything in This Country Must”, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Робърт Де Ниро, Клайв Оуен, Ивон Страховски, Доминик Пърсел, Адеуале Акинуйе-Агбайе и др.

Премиерата е предвидена за 23 септември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

  1. Ееее най-после!!! Наистина ще е супер, а имам чувството, че и саундтрака ще си го бива 🙂

  2. Де Ниро в последните 15 години – бляк.

    Стейтъм – дабъл бляк!!!

  3. Леко? Този филм съм го гледал 6 пъти последните 3 години!

    А мустаците на Клайв Оуен (който доста ме дразни напоследък), са motherfuckin scary!!! Ще ги сънувам тази нощ!

  4. Хайде сега, Дринов,

    аз се опитвам да се държа прилично и да давам положителни мнения 🙂

  5. Прилично, не прилично – трейлърът е турбо зле… както и 90% от кариерата на тракториста Стейтъм, който у нас се гледа предимно от поп-фолк прокариоти с потници, сандали и перхидрол.

  6. @Gabriella

    Оценявам, ама не е нужно да харесваш и наистина глупавите неща! 🙂

    @UZUMAKI

    какво знаеш ти? Той е толкова "красив" и ако знаеш "колко добър шофьор е"…

    Махни, махни! 🙂

  7. ужасно ми се струва. искат да изтискат бедния дъртак до последно. абе ще видим. усещането ми е, че това ще е епик фейл. може и да греша, ама не мисля 😀

  8. Е, щом може, нека и аз да кажа, че Де Ниро яко се излага от известно време 🙂

  9. ха ха ха интересни коментари. Стейтъм в едно интервю казва, че не е актьор (не че е някаква тайна) така, че какво го нападате човека – изкарва си прехраната. Или по-скоро ви е яд на масата която харесва Неактьора Стейтъм.

    И в заключение да кажа – той защо ще спасява ментора си в този филм, нали го застреля в първата част (Механикът) – нищо не разбирам, този сериал със Стейтъм нещо май му загубих нишката 😉

  10. Като не е актьор да си намери друго поприще! И ние не обсъждаме актьорските му заложби, а факта, че непрекъснато играе в един и същи филм! Аз за масата която го харесва хич не ми дреме.

    Онзи ден гледах "Механикът" за втори път и е супер зле! Трябваше да го оплюя по-качествено!

  11. Ма тука яко се нахъсахте хахах. По-споко, мрънкайте си под мустачките, то и стова ще си останете де 🙂

  12. Ако имах такъв мустак като Клайв Оуен, ако знаеш какво мрънкане щях да му ударя! 🙂 :): )

    Фокси, ние имаме коренно разминаване в мненията ни за филми със Стейтъм. Ти не харесваш "Crank 2", аз го обожавам, а от друга страна ти си падаш по "Транспортер", на мен пък ми е голяма тъпня! 🙂 🙂 🙂

    Много ми е интересно този как ще дойде! 🙂

  13. @Дринов

    Ти си моя личен герой! Направо ти се възхищавам как можеш и намираш сили да гледаш втори път филм който не ти е харесал. Аз лично не знам как бих могъл да направя такова нещо! Още ведънж RESPECT! (това не е сърказъм)

  14. Дринов, просто ме кефи как се нахъсвате за ей такива филми, които обективно погледнато са си буламачи. Това е факт. Обаче аз пък им се радвам, щото предлагат един особен тип мачовско евтино зрелище. По принцип видя ли Стейтъм да участва във филм аз очаквам екшън. Не смисъл, не дълбочина и т.н. Само тупаници плюс някой друг поизтъркан лаф, обаче казан по възможно най-катилския начин 🙂

    Абе де да знам, кефят ме тея бозици. Както виждам обаче нормалните хора се дразнят от тях.

    Тъй ще е тя и туй ще е то 🙂

  15. @Кишо

    Ако знаеш, само какви филми съм гледал по два, че и по три пъти ще паднеш! Например "Здрач 2"! Леле, майко!!! 🙁

    Просто по някой път се налага. 🙂 Идват на гости някои френдове и като се тръшнат тоя та тоя и аз нямам избор! 🙂

    @MCFOXXX

    Не, нормалните хора се кефят на такива филми, защото са яки!!! Гледат ми се филми като "Командо", "Кобра", "Рамбо" и т.н. сещаш се, те отговарят на твойто описание. Дори и Стейтъм има няколко яки такива. Въпроса е, че вече дори не се стараят поне да сменят опаковката. 🙂

    В интерес на истината, човекът, който ме дразни тук е Клайв Оуен!