Само преди няколко дни видяхме първите официални снимки на Билбо и Гандалф от дългоочаквания и доста проблемен „Хобит” на Питър Джаксън, а ето че вече имаме и две нови снимки представени от Empire, първото списание, което излиза с материал от снимачната площадка на филма.

„Хобит” - Гандалф

„Хобит” - Билбо

Всъщност трябва да свикваме, че оттук насетне ще завалят снимки, плакати, трейлъри, видео дневници и какво ли още не, тъй като премиерата на първата част от разделения на две филм „The Hobbit: An Unexpected Journey” е насрочена за 14 декември 2012, което реално погледнато не е никак далеч предвид времето, което изискват такива мащабни продукции. Втората част „The Hobbit: There and Back Again” е предвидена за 13 декември 2013.

Накрая още веднъж ви приканваме да хвърлите едно око на първия видеоблог от снимачната площадка, в случай, че сте го пропуснали, разбира се.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Не е истина колко е яко, че този филм всъщност ще бъде направен (и то от точно този екип).

  2. Щеше да е по-яко, ако беше направен от Гийермо дел Торо. Когато обаче дел Торо се зае с Лъвкрафт, си казах: ОК, ако за сметка на хобитите, снима шибания Ктхулу, значи има Бог и баланс във Вселената… Ама курец, та съответно – ни Лъвкрафт, ни Бог, ни нищо.