Лорън Коън

Последно ви показахме първите кадри от втория сезон на снимащия се в момента телевизионен хит „The Walking Dead“, а вече са ясни и някои от новите актьори, които ще вземат участие в следващите серии. BD твърди, че Лорън Коън (на снимката) ще изиграе важната роля на Маги Грийн. Освен, че е дъщеря на Хършъл Грийн (фермер и едно от основните действащи лица в предстоящите епизоди), тя е и момичето, което спечелва сърцето на Глен и с течение на сюжета се превръща в един от основните персонажи в комикса (респективно – в сериала). Ролята на емоционално и психически нестабилния Хършъл, който губи не само разумната си преценка, но и почти цялото си семейство, ще бъде поверена на Скот Уилсън. Прют Тейлър Винс пък ще се присъедини към двамата в ролята на Отис – герой с преходна функция, който живее във фермата на Хършъл.

Ако нямате никаква идея кои са тези тримата, няма да ви съдим; на нас също не ни говорят кой знае колко. Те са актьори, изявяващи се предимно в телевизията и по-епизодично на голям екран. Въпреки че не са особено популярни обаче, считаме, че ще се окажат подходящи за отредените роли (само спрямо кастинга на Отис сме леко резервирани).

Освен за изпълнителите, имаме малко новини и за сценаристите на „Живите мъртви“. Наскоро Франк Дарабонт сподели в едно интервю, че идеята Стивън Кинг и Джо Хил да се включат в написването на поне един епизод засега не е изоставена, но още нищо не е сигурно. Дарабонт отново спомена и възмущението си от преекспонираните реакции спрямо „уволняването“ на сценарния екип на предишния сезон:

„Всички реагираха все едно съм заклал 12 души, а истината е, че само двама от сценаристите на дебютния сезон не бяха поканени за следващия, твърди той. Сега сме събрали чудесен екип и работата, която свършихме, е страхотна!“.

Режисьрът на „Мъглата“ допълва, че по отношение на наситения гор няма да има никакви ограничения, но за съжаление едва ли ще видим извънредно култовите образи на Губернатора и Мичоне преди третия сезон. За сметка на това има вероятност 13-ият епизод да бъде режисиран лично от Дарабонт, за което стискаме палци. Повече може да прочетете тук.

Финално: онзи ден сериалът получи наградата Saturn в категорията „Best TV Presentation”, а нашето нетърпение вече е с размерите на Гаргантюа.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *