Очертаващата се битка на Снежанките, обещава да бъде един от интересните двойни сблъсъци, които са толкова характерни за Холивуд. От една страна имаме лековития и комедийно ориентиран „Snow White” на Тарсем (от който видяхме първата концептуална рисунка), за който със сигурност знаем, че ако не друго, поне ще изглежда страхотно, и от друга приключенския „Snow White and the Huntsman” на дебютанта Рупърт Сандърс, който по думите на своите автори представлява ревизионистки прочит на прочутата приказка на братя Грим. В тази версия джуджетата ще са осем на брой и всяко едно от тях е кръстено на Римски владетел.

Еди Изард, Тоби Джоунс, Боб Хоскин и Иън Макшейн

Според THR четири от тези тези джуджета ще бъдат Иън Макшейн, Еди Изард, Боб Хоскинс и Тоби Джоунс. Техният ръст ще бъде редуциран по подобие на хобитите във „Властелинът”, което разбира се леко разгневява истинските малки хора, които поддържат позицията, че всяка роля на джудже трябва да се играе от истинско такова.

Макшейн ще влезе в ролята на най-старото джудже Цезар, който е заклет враг на Кралицата и отколешен приятел с ловеца Ерик. Честно казано, ако го нямаше „Карибски пирати: В непознати води” сега щяхме да сме адски щастливи от кастинга на Макшейн, който по принцип доста харесваме. Проблемът е, че изпълнението му в „Пиратите”, където той трябваше да разцепи, ни остави напълно равнодушни.

Мега-любимият ни Еди Изард ще бъде Тиберий – най-едрият и най-силния сред джуджетата, което лично за нас е изненадващо, защото по принцип той не е много едър, а знаем, че силата му е в хумора. По останалия кастинг нямаме абсолютно никакви забележки – Боб Хоскинс ще бъде ново джудже на име Константин, който е сляп и много сериозен, а Тоби Джоунс ще играе свенливия Клавдий.

От THR предлагат и много кратък синопсис на филма, който е следният:

Snow White and the Huntsman” е модерна версия на приказката, в която Снежанка (Кристен Стюарт) е принцеса, която с помощта на ловеца Ерик (Крис Хемсуърт) избягва от своята зла мащеха (Чарлийз Терън). Първоначално ловецът е пратен да убие Снежанка, но после той ѝ помага и я обучава да отвърне на удара.

Не е ясно как точно ще се вържат джуджетата в цялата схема, но знаем, че те ще играят важна роля и предвид техния брой, очакваме да последват още кастинг новини – при това скоростно, тъй като филмът трябва да е готов до 1 юни 2012, и снимките трябва да почнат много скоро.

Останалите джуджета, които трябва да бъдат намерени са Нерон – сърдиткото, Адриан и Траян – близнаците, и голобрадия Gus (не сме сигурни кой император е това, може би Август?), който е най-младият от всички и изглежда си пада по Снежанка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *