„Quick”

В края на миналия месец ви представихме тизър трейлъра на корейския мотоциклетен екшън „Quick”. Разбира се, филмът изглежда абсолютно нелепо и абсурдно, но още тогава ни се стори, че ако не друго, то поне има малък шанс да е забавен.

Новият трейлър, представен от Twitch, затвърждава това усещане и окончателно ни убеждава, че всяка една екшън сцена ще бъде директен цитат от някой друг, класически филм.

Вижте!

Бившият член на мотоциклетна банда Ки-су изкарва прехраната си като куриер. Един ден, след като прави доставка в офис сграда, той става свидетел на нейното взривяване. Без да подозира, че може да има нещо общо с бомбата Ки-су поема към следващата си задача – ескортирането на певицата А-ром до участие по телевизията. Оказва се, че А-ром е бивша приятелка на Ки-су от ранните му години като байкър и тя също не се радва особено, че го вижда. Когато тя слага предложената й каска на главата си, се задейства механизъм и се появява таймер за обратно отброяване. Ки-су получава обаждане от непознат, който му казва, че каската ще се взриви, ако той не успее да изпълни поредица от задачи, поставени му от непознатия за определен период от време. Ки-су успява да занесе пратките навреме, но всяка една от тях се оказва бомба. С полицията по петите си, той се впуска в надпревара с времето да изпълни последната си задача и да спре таймера на каската на А-ром.

„Quick”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *