„Ronal The Barbarian”

Ронал, по-добрият варварин! Babes, Balls and Muscles!

Вече няколко пъти сме попадали на клипове от забавната анимация „Ronal The Barbarian” и честно казано нямаме представа защо не сме пускали нищо по темата. Сега обаче, от Twitch представят последния трейлър от филма, който е доста забавен и просто няма как да го подминем.

Прилича малко на „Как да си дресираш дракон”, но без драконите , но това е заради тематиката и е само на повърхността. Ето официалния синопсис на филма.

Ронал е млад варварин с ниско самочувствие, пълна противоположност на всички останали мускулести варвари в селото му. Той е истински пъзльо. Въпреки това, съдбата на цялото село пада на неговите мършави рамене, когато злият Лорд Волказар нахлува в селото и отвлича де що има варвари, с изключение на Ронал. Той е принуден да се впусне в опасно приключение, за да спаси поробения си клан и да осуети плана на Волказар да управлява света. По пътя към нашия нетипичен герой се присъединяват Алиберт „мазният бард”, Зандра „красивата девица на щита” и Елрик метросексуалният елф, водач. За да победи врага, групата трябва да преодолее страхотни предизвикателства.

Ако ви звучи забавно, вижте още един клип от филма, както и един “motion poster”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. @Иван

    Едва ли. Освен ако не го кльопне някое голямо студио. Но те разбирам какво всъщност искаш да кажеш и съм съгласен! 🙂

    @legrandelf

    Нали? За разлика от "Конан" е intentionally funny! 🙂 🙂

  2. хахахаха – като един варварски Джеси Айзенбърг туй малкото момченце 😀 еми, Дрин, вдетинявам ли се, що ли, ама тва ми е много по-забавно от една скорошна и тематично-близка новина тук – хехехе – гласувам за епилираните мускули, и за черепната интерпретация на Europe – мухахахахаха 😛 😀

  3. Сюжетът беше тъп и предсказуем, а самата анимация беше скапано направена. По принцип съм склонен да попивам простотия, но предварително трябва да съм настроен за нея. Частта с „единствено видимите тестиси“ (не знам как по друг начин да я нарека) за малко да ме накара да спра филма. Ама си викам, че някак си трябва да се пълни Watchlist-a в IMDB, и го дотраях. Сега отивам да размия лошия спомен с някоя утвърдена класика.

  4. Aaaa, това с „тестисите“ беше култова простотия! 🙂 🙂 Нищо, че не сме се виждали, си представям обидената ти физиономия. 🙂

    Това със „сюжетът беше предсказуем“, нали беше шега? 🙂 🙂