Buddy Holly is Alive and Well on Ganymede

Обикновено WTF трейлърите ни са на разни безумни евтинджоси, които изискват да сте любители на нестандартно, за да ги изгледате целите, но от време на време попадаме на нещо с по-високи „production values”, което изглежда обещаващо и което може да бъде видяно от по-широка публика. „Buddy Holly is Alive and Well on Ganymede” е точно такъв случай. Разбира се, това не означава, че „WTF” ефектът от трейлъра е по-малък.

В повечето случаи не представяме синопсиси на тези филми, но ни се струва, че този път има нужда.

Оливър Вейл е заченат на 3 февруари 1959, в деня на смъртта на Бъди Холи. Точно 30 години по-късно, Бъди Холи се появява по всички канали на всеки телевизор по света. Холи заявява, че е държан на Ганимед и че Оливър Вейл е човекът, към когото трябва да се обърнат за информация. Тогава, той започва да свири. Като резултат Вейл се оказва преследван от агенти на FCC – Federal Communications Commission, от гневни зрители и от неизвестна мистериозна сила.

И последно, преди да видите трейлъра, само да кажем, че в главната роля е Джон Хедър. Когато го изгледате, сигурни сме, че ще си кажете „много ясно, че кой друг”?

Чрез (QuietEarth)

Филмът е дело на Робърт Руган („Alice’s Misadventures in Wonderland”) и е екранизация по култовия роман на Брадли Дентън, за който, признаваме си, не бяхме чували до днес.

Buddy Holly is Alive and Well on Ganymede

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments