„Fright Night”

Днес явно е денят на римейките, защото след трейлъра на „Сламените кучета” дебютира и този на „Fright Night”.

Както казваме всеки път, когато пишем за проекта, въпреки че не сме почитатели на римейките, особено когато са на любими филми от детството, за които си спомняме с умиление и носталгия, очакваме „Fright Night” с голямо нетърпение.

Уви, не сме напълно сигурни, че този трейлър засилва това ни нетърпение.

На пръв поглед трейлърът (а предполагаме и филмът) си има всичко, което според нас трябва да притежава един съвременен римейк на класическа хорър комедия. Все пак, в нас се прокрадва някакво чувство, което не можем да определим ясно, което ни притеснява. Също така не сме сигурни, че Колин Фарел ни радва – очаквахме малко повечко от него.

Въпреки това не сме чак толкова разочаровани, защото в трейлъра има доста приятни неща и все още искаме да видим филма. И честно казано, смятаме, че в крайна сметка той ще бъде готин. Ако не друго имаме чудни актьори – Антон Йелчин, Кристофър Минц-Плас, Имоджен Путс, Тони Колет, всичките радват адски много, а един от силните козове на този департамент, Дейвид Тенант, още не сме го виждали в действие, така че…

„Fright Night”

Режисьор на филма е Крейг Гилеспи („Съединените щати на Тара”, „Lars and the Real Girl”).

Премиерата е на 19 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. "Fright Night" ми е от любимите осемдесетарски хоръри и съм изненадан, че трейлърът по-скоро изглежда fine… само Злобния Ед нещо не впечатлява (поне от видяното), а и къде, по дяволите, е Питър Винсънт? Не мисля, че ролите на Крис Сарандън и Роди МакДауъл ще бъдат дори доближени, но то няма и нужда. 🙂 Кефи ме, че римейкът далеч няма да е повторението на оригинала, което очаквах скептично в началото.

  2. Ще видим какво ще излезе в крайна сметка. Знам само че Фарел не ме кефи особено. Виж го например в "Horrible Bosses", там цепи! 🙂