“Panic Button”

Нищо не може да се направи. То е по-силно от нас. В момента, в който попаднем на филм със силно ограничено пространствено действие, го гледаме без значение дали е с известни актьори, дали е скъп, дали е студентски или дали трейлърът изглежда зле. Казвали сме го стотици пъти, просто обожаваме такива филми.

“Panic Button” е точно такъв филм. Четирима победители в онлайн игра, организирана от любимата им социална мрежа, печелят екскурзия до Ню Йорк, която се превръща в истински кошмар.

Сега, личи си, че нещата не са съвършени, но лично на нас, трейлърът ни изглежда приятно. Вижте го и вие!


Не, че имат нещо общо, но гледайки този трейлър се зачудихме кога ли някой ще спретне една качествена екранизация на “Мадрипур” на Робер Мерл? Това е една от любимите ни книги, която има какво да предложи точно на този жанр.

Четирима младежи печелят пътешествие до Ню Йорк, благодарение на любимата им социална мрежа – All2gethr.com. Докато са на борда на частен самолет, който ще ги откара до дестинацията им, те са помолени да оставят мобилните си телефони и да участват в нова онлайн игра.

Това обаче, не е обикновена игра. Те са хванати в капан на 10 000 метра височина и мистериозен похитител, който изглежда знае и най-личните им тайни, ги принуждава да играят, за да спасят своя живот и този на близките им.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абсолютно подкрепям мнението за "затворените" филми. След първия "SAW" просто не мога да имам предубеждения. После дойдоха "Кубът", "Телефонна клопка", "Изпитът", "Погребан" и прочие калострофобични класики. Палец горе и за този.

  2. О, да! От всички иредени, само “Изпитът” не ми хареса. беше ми самоцелен лекичко. Просто не успя да ми напълни душата. За сметка на това "Killing room" ме изкефи доста! 🙂