Да започнем от там, че останахме леко разочаровани, когато разбрахме, че четирите жестоки плаката от „La Piel que Habito” („The Skin I Live In”) на Педро Алмодовар (филм, който следим и очакваме с изключително голям интерес) по всяка вероятност са „fan made” (или поне така твърдят от Slashfilm). Все още нямаме официално потвърждение на тази информация, но дори и случаят да се окаже такъв, пак ни остава първият „анатомичен” постер, който е повече от странен.

Това, което ни вълнува сега обаче, са новите снимки (разпространени преди няколко дни от Abando, които можете да видите по-долу) както и първият официален синопсис, който хвърля светлина върху част от странните неща, които видяхме до момента.

La Piel que Habito

La Piel que Habito

La Piel que Habito

След както съпругата му изгаря в автомобилна катастрофа, видният хирург д-р Робърт Ледгард експериментира със създаването на нова кожа, с която подобно нещо не може да се случи. След дванадесет години, той успява да се отгледа кожа, която е истински щит срещу всяко нападение. В допълнение към годините на експериментиране, на Робърт са му били нужни само три неща: никакви скрупули, съучастник и човек, който да ползва за опитно зайче. Скрупулите никога не са били проблем. Марилиа, жената, която се грижи за него от деня, в който е роден, е неговият най-верен съучастник. А що се отнася до опитното зайче…

С риск да се повторим, ще кажем, че просто нямаме търпение да гледаме филма. Досега сме имали щастието да гледаме всичко на Алмодовар и се надяваме този филм да не е изключение.

Както вече стана ясно режисьор на „La Piel que Habito” е Педро Алмодовар, а в ролите са Антонио Бандерас, любимата ни Елена АнаяМариса Паредес, Роберто Аламо, Бланка СуаресЕдуард ФернандесХосе Луис ГомесТереза Манреса и др.

Официалната премиера  на филма ще бъде на фестивала в Кан на 11 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments