Immortals

„Божественият” проект на индийския режисьор Тарсем Сингх („Клетката” и римейкът по българския „Йо-хо-хо”, „Падането”) „Immortals” е един от филмите, който събра доста положителни отзиви на „WonderCon”, където бе представен тийзър трейлърът  му, за който колегите споделят, че е повече от отличен.

Честно казано, изпитвахме (и все още изпитваме) известни съмнения към филма поради повърхностната му прилика със „Сблъсъкът на титаните” – освен всичко друго и той постпродукционно ще бъде конвертиран в 3D – и факта, че въпреки че предишните филми на Тарсем изглеждат впечатляващо, нито един от тях не е сред любимите ни заглавия.

За съжаление, показаните кадри все още не могат да се видят в нета, но пък за сметка на това можем да видим представените пет „character” постера, които не са никак зле.

Immortals

Immortals

Immortals

Immortals

Immortals

Години след Битката на титаните Хиперион (Мики Рурк) обявява война на човечеството. Той търси отдавна изгубения Лък на Епир, легендарно оръжие създадено от бога на войната Арес, което ще му позволи да освободи останалите титани от Тартар и да си отмъсти на Олимпийците, отговорни за падението им. В съответствие с древните закони, боговете не могат да вземат страна във войната между Хиперион и хората, затова задачата да защити родната си земя и да спаси боговете се пада на селянина Тезей (Хенри Кавил), който е избран от Зевс (Люк Еванс) и който може да разчита на помощта на жрицата Федра (Фрейда Пинто) и на изкусния крадец Ставрос (Стивън Дорф).

Режисьор на филма е Тарсем Сингх, а в ролите са самият Супермен Хенри Кавил, Мики Рурк, Фрейда Пинто, Люк Еванс, Стивън Дорф, Келан Луц, Джон Хърт и Изабел Лукас.

Премиерата е на 11 ноември.

Вижте и няколко стари снимки, които се мотаят в нета от месеци, но така и не успяхме да ви ги представим!

Immortals

Immortals

Immortals

Immortals

Immortals

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. А-ха-ах! Много ме разсмяхте! 🙂 🙂

    Ще го гледам, заради всичките изредени причини, дори и 3D-то. 🙂 На Тарсем хубавинките, могат да изглеждат яко! 🙂

  2. Е, как бе? Мота се човека. 🙂 Даже в новия на София Копола го има. 🙂 Още не съм го гледал този филм.

  3. Значи аз нещо съм го поизпуснал … това е като наскоро разпознах Еди Фърлонг в Зеления Стършел .. е тоя наистина го бях забравил … визията му беше просто потресаваща 🙂 🙂 🙂

  4. обаче плакатите са хубави … Тарсем не е от тия дето имат проблеми с визията

  5. Да, Фърлонг беше изчезнал. На мен Ашли Джъд ми се губеше, не я бях гледал от 100 години.

    А за Тарсем с прав, той има проблеми с други неща, не и с визията. 🙂