Майкъл Шанън - "Супермен"

От „WB” и „Legendary Pictures” съобщиха, че човекът, пред който всички ще коленичим в края на 2012 – когато е премиерата на новия „Супермен” (тази седмица озаглавен „Man of Steel”) – се нарича Майкъл Шанън. С това и последната голяма роля в подготвяния от Зак Снайдър и Кристофър Нолан рестарт на филмовата поредица е запълнена. Шанън се присъединява към вече известните имена на Хенри Кавил (като Супермен), Ейми Адамс (като Лоис Лейн) и Кевин Костнър и Даян Лейн (като земните родители на Кал-Ел – Марта и Джонатан Кент).

Тази новина идва да покаже, че не всеки слух, който се появи в интернет е „мижи да те лажем”. Информацията, че Зод по един или друг начин ще участва във филма, се появи в нета преди доста време и след това отказа да изчезне, въпреки че Зак Снайдър тотално отрече да има такова нещо с думите „хората в интернет си нямат представа какво се случва”.

Изглежда все пак някой е имал представа, защото с това официално прессъобщение не само бе потвърдена появата на Зод, но и едно от имената, които бяха свързвани с ролята, това на Майкъл Шанън. Въпреки че сме на мнение, че Виго Мортенсен би бил перфектен за ролята на Зод, сме доволни, че в крайна сметка бе избран Шанън, първо защото както неведнъж сме споменавали, доста си падаме по него и второ, той притежава едно доста странно, почти извънземно излъчване, което е идеално за Зод.

Ето какво мисли и Снайдър по въпроса: „Зод не само е един от най-страховитите противници на Супермен, но е и един от най-важните, защото притежава значима информация за Супермен, с която други не разполагат. Майкъл е силен актьор, който може да пресъздаде едновременно интелигентността и злонамереността на героя, което го прави идеален за ролята.”

We couldn’t agree more!

Повече подробности за „Супермен” можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *