Маги Кю

По случай Великден, ето ви един свещеник, на който му прощаваме невежеството.

Сега сериозно. Понеже сме писали предостатъчно за „Priest”, единственото, което ще кажем е вижте една от малкото причини да искаме да гледаме този филм!

Да, Маги Кю е уникална! А това с мотора накрая… както казва Киану Рийвс “Уоу!”

„Priest” е създаден по едноименния корейски уестърн/кунг-фу/сай-фай/хорър комикс и разказва за един алтернативен, пост-апокалиптичен свят, опустошен от вековна война между хора и вампири. В центъра на историята е легендарен свещеник-воин, който след последната война с вампирите, сега живее в уединение в един от дисутопичните градове управлявани от Църквата. Когато племенницата му е отвлечена от група вампири, свещеникът нарушава святата си клетва и се впуска да я открие, преди тя да бъде превърната в една от тях. Към неговия кръстоносен поход се присъединяват приятелят на племенницата му, „първо стреля, после мисли” млад шериф от пустошта, и бивша жрица-воин с изключителни бойни умения.

Режисьор на филма е Скот Чарлс Стюарт, а в ролите са Пол Бетани, Карл Ърбан, Маги Кю, Кам Джигандей, Лили Колинс, Брад Дуриф и Кристофър Плъмър.

Премиерата е на 13 май 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Дринов, в този ред на мисли да ти кажа, че съм много възмутен, че така и не обърна никакво внимание на "The Rite". Кога беше последната ти изповед, сине Адамов??

  2. @HerMamut

    Новините и трейлърите за филма не знам защо ги пропуснах. Просто не успях да стигна до тях. А самият филм нямаше прожекция за журналисти и, признвам, още не съм го гледал. 🙂 Затова не съм писал за него. 🙂

    @Кирил Вълков

    ”Ouch!!!” също става! 🙂