Куентин Тарантино

В началото на месеца ви съобщихме за тогава непотвърдения нов проект на Куентин Тарантино, за който се очакваше да е спагети уестърн. Сега, благодарение на Ума Търман и Hollywood Outbreak, научаваме, че такъв филм наистина ще има и всъщност става дума за измисления от самия режисьор под-жанр „southern”.

Въпреки че посъветвала интервюиращия да насочи всички въпроси за сюжета към Тарантино, Ума все пак допълва: „Мисля, че има готов сценарий за нов филм, който е „southern”. Мисля, че е много вълнуващо. Това е още една нова, оригинална история, която той подготвя в момента.

Ние лично харесваме идеята за „southern” (дори повече от идеята за уестърн) и бързаме да подчертаем, че Тарантино може да не е най-най-любимият ни режисьор на всички времена, но определено сме му фенове и за нас всеки нов негов филм си е кино-събитие. А този „southern” – надяваме се скоро да има и официално заглавие, честно казано „The Angel, The Bad And The Wise” ни харесва – ще е впечатляващ, защото Тарантино явно го подготвя от доста време. Още през 2007 той разказва за бъдещ проект, използвайки определението „southern”:

Искам да направя нещо, което не е правено досега. Искам да направя филм за ужасяващото минало на Америка – за робството – но да е като спагети уестърн, не тежка драма. Искам да е жанров филм, но да показва всичко онова, за което Америка никога не разказва, защото се срамува. А останалите страни не го показват, защото смятат, че нямат това право. Но аз мога да го направя, аз съм верният човек.”

Звучи прекрасно и нямаме търпение проектът да се реализира.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ностро е вече резервиран към този филм.

    Миналата седмица обсъждахме темата.

    Все пак Франко Неро дано се справи с главната роля.