The Smurfs

След мега-ужаса „Мечето Йоги” ред е на още един скъп спомен от детството ни да бъде поруган – ранните съботни сутрини и „Добро утро” завинаги ще имат специално място в сърцето ни и никак не е приятно да виждаме подобно отношение към любимите си филмчета.

Всъщност, ако трябва да бъдем честни, като по-големи „Смърфовете” не е присъствал сред най-любимите ни „детски” (за сметка на това Гаргамел беше и все още е един от любимите ни злодеи), но дори и да не беше така, това означава ли, че всеки може да се гаври с тях?

(чрез Yahoo)

Ами, да, така ще е. Виждаме как Гаргамел ще е най-хубавото нещо в този филм, макар че и той залита една идея повечко към инфантилизма.

Злият магьосник Гаргамел прогонва Смърфовете от тяхното село и те попадат в нашия свят точно в центъра на Central Park. Объркани и безпомощни, малките сини човечета трябва да намерят начин да надхитрят Гаргамел и да се завърнат обратно в техния магичен свят.

Режисьор на филма е Ража Госнел („Скуби Ду”, „Агент ХХL” и „Beverly Hills Chihuahua”), а в ролите ще видим и ще чуем Ханк Азария, Нийл Патрик Харис, Антон Йелчин, Алан Къминг, Кати Пери и Джордж Лопес.

Премиерата е на 3 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е не! Липсата на оригинални идеи кара призводителите да посягат дори и на най-милото!

    Какво следва? Ну Погоди в Скалистите планини, със спИцЯлното участие на Бъгс Бъни и Йосемити Сам!? ХА!

  2. не знам защо, но шотландския смърф ме подсети за Нак мац Фийгълите и си представих ако направят такъв филм и за тях… Какъб ужас.

    А смърфовете никога не са ми били любими, така че нека се гаврят с тях

  3. Ужас!

    Защо него направиха изцяло анимация! По добре щеше да е!

    ИДИОТИ!!!!!