Тоби Хупър

Оригиналният “The Texas Chainsaw Massacre” е шибан шедьовър, а “Полтъргайст” е един от най-добрите хоръри на всички времена – сцената с изплуващите ковчези е просто феноменална – така че Тоби Хупър винаги ще бъде личност, която уважаваме безкрайно без значение, че напоследък той не е правил нищо свястно (въпреки че епизодът му от “Masters of Horror” лично на нас ни харесва).

Да се надяваме, че с най-новия си филм “Djinn” – според официалното прессъобщение, в което за първи път се споменава за проекта, той представлява “уникален нов прочит на трилърите за обладани от духове къщи, който разкрива мрачната истина зад класическите истории за Джиновете” – Хупър ще се завърне към славното си минало.

По-конкретно, филмът разказва кошмарната история на семейна двойка от Емирството, която се завръща от Съединените щати и открива, че новият им луксозен апартамент в небостъргач разположен в изоставено рибарско селище е дом на зловещите създания познати като Джинове.

Действието на филма, както и снимките, ще бъдат в Абу Даби, което само по себе си е предпоставка за нещо интересно – не, че е нещо невероятно, но не всеки ден виждаме хорър, чието действие се развива в арабския свят. Сценарият е дело на Дейвид Тъли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *