„The Prodigy - World’s On Fire”

Pressure. Това усещах запътил се към кинозалата, където имах възможност да гледам филмовия концерт на „The Prodigy”, „World’s On Fire”. Pressure дали едно филмово изживяване ще може да отговори на високите ми очаквания към може би най-любимата ми група от тийнейджърските години. Защото тук не говорим за филм (бил той и документален) в класическия смисъл на думата, а за концерт. А да гледаш концерт на кино поне на мен ми е малко странно. Единствения друг път, когато съм бил на подобно нещо беше на “U2 3D”, където подходих като към работа, а не като към изживяване, каквото трябва да е всеки един концерт (а и по принцип не си падам особено по „U2”) и не успях да се изкефя, така както съм го правил на истински концерти на групи, които по принцип на харесвам. Затова имах известни съмнения, че мога да се  разочаровам.

„The Prodigy - World’s On Fire”

Слава богу грешах! Няма какво да анализирам много-много – да не говорим, че не отбирам чак толкова от музика, че да навлизам в някакви подробности – затова просто в прав текст ви казвам, че аз като отколешен фен на групата се изкефих подобаващо!

Това, което за мен бе най-важното, беше звукът да е добър. Той беше много повече от добър. От „The Prodigy” сами са го проектирали специално съобразен за кино озвучаване и няма да се изхвърля ако кажа, че беше 90% по-качествен от всички концерти, на които съм присъствал на родна територия. На любимата ми „Smack My Bitch Up” ми се разтрепериха вътрешностите, точно както си трябва. Не това обаче беше моментът, който максимално ми се изпълни душата. Наградата отива при „Their Law”, честно ви казвам, на нея направо напълних гащите!

„The Prodigy - World’s On Fire”

Разбира се, в киносалона липсва част от несравнимата атмосфера, когато сте с 60 000 души на стадиона, но все пак го има усещането като за концерт в зала и определено неповторимото чувството на съпреживяване е факт.

Не знам какво повече да ви кажа. „World’s On Fire” наистина си заслужава и горещо го препоръчвам на всички фенове на „The Prodigy”! Не се чудете, а вземете приятелите си и на 31.03 от 20:00 часа бъдете в което и да е от кината Арена в цялата страна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments