„The Prodigy - World’s On Fire”

След „Green Day” още една от емблематичните групи на изминалите двадесет години „The Prodigy” ще има филмов концерт у нас. Премиерата на „World’s On Fire” ще бъде на 31.03 от 20:00 часа в кината Арена в цялата страна.

Филмът документира грандиозния концерт на британската банда, изнесен пред 65 000 фенове като част от фестивала Warrior’s Dance на Milton Keynes Bowl, Великобритания, през юли 2010 г. и съдържа ексклузивни, непоказвани досега кадри от престоя на „The Prodigy” в Бразилия, избрани моменти зад кулисите и взривяващи изпълнения  на „Firestarter”, „Breathe”, „Invaders Must Die”, „Out of Space”, „Omen” и др.

За повече подробности вижте официалното прессъобщение!

На 31.03 от 20:00 часа в кината Арена в цялата страна ще бъде излъчен ексклузивно филмът – концерт „World’s On Fire” на „The Prodigy”. Това е дебют на бандата за голямо кино, който документира грандиозния им концерт пред  65 000 фенове като част от фестивала Warrior’s Dance на Milton Keynes Bowl, Великобритания, през юли 2010 г. Заедно с режисьора Пол Дъгдейл момчетата от „The Prodigy” работят специално върху довършителните елементи от филма, за да се получи едно наистина шеметно, напълно в техен стил, зрелище. Звукът е специално проектиран от самите The Prodigy за системи с 5.1 съраунд саунд, самото шоу е заснето от 20 FULL HD камери.

Филмът е с продължителност 80 минути и съдържа ексклузивни непоказвани досега кадри от престоя на „The Prodigy” в Бразилия, избрани моменти зад кулисите и взривяващи изпълнения  на „Firestarter”, „Breathe”, „Invaders Must Die”, „Out of Space”,   „Omen” и др. Българските зрители се присъединяват към феновете от цял свят, които ще могат да видят ексклузивно The Prodigy – World’s on fire”.

Не пропускайте възможността да станете свидетели на уникалното живо изпълнение на групата на десетилетието с перфектен звук и качество на картината. Билети се продават на касите на всички кина Арена на цена от 12 лв. Резервации могат да бъдат направени на www.kinoarena.com

„The Prodigy - World’s On Fire”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments