„Detention” - концептуални рисунка

Трейлърът и най-новият плакат на Detention” ни се мотаят вече няколко дни, но едва сега успяваме да ви ги представим. В първия момент филмът изглежда като типична глуповата тийн комедия, но много бързо нещата взимат мрачен обрат и влизат в реялите на слашър хорърите и фантастиката.

Режисьор на филма е Джоузеф Кан („Ускорение”), който с този трейлър успя да ни убеди, че може и да стане нещо от него, не за друго, а защото си позволява да се шегува със собствения си доста тъповат филм. А ако можеш да видиш собствените си грешки и да им се надсмееш, значи заслужаваш уважение.

„Detention” е хорър-комедия, в която учениците от Гризли Лейк трябва да избутат последната си година в гимназията. На пътя им обаче, стои убиец от слашър филм, който привидно оживява. Той трябва да бъде спрян и светът да бъде спасен, но проблемът е, че няма никакво време – само ако можеха да се освободят от наказанието след часовете, което на всичкото отгоре ще провали и бала им. Не, че повечето от тях имат с кого да отидат.

Премиерата на филма е на 13 март по време на филмовия фестивал SXSW.

„Detention” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. "Ускорение" е супер, може би единственото успешно сливане на МТВ с киното, много зрелищен и кинетичен.