Нуми Рапас

Всичко касаещо сюжета на подготвяната от Ридли Скот предистория на „Пришълецът”, озаглавена „Prometheus”, е пълна тайна – дори не сме 100% сигурни, че в него въобще ще има връзка с любимия ни филм или поне не и в класическия смисъл (ако сте пропуснали, тук може да проследите цялата история) и поради тази причина се радваме на всяка информация от официален източник, колкото и малка да е тя.

От Empire са се възползвали от присъствието на Нуми Рапас на „Jameson Empire Awards” и са я попритиснали да сподели нещо за ролята ѝ на учения Елизабет Шоу.

Само да ви кажем, не очаквайте много. Все пак кариерата на жената току-що потръгна и едва ли ѝ се иска Ридли Скот да я очисти. Ето какво споделя:

“Тя не е толкова обременена, което за мен е доста приятно. Има вътрешна сила, което е красиво, както и невинност. Тя е вманиачена да намери нещо”.

Разбира се, Рапас отказва да артикулира какво точно е това нещо, но то би могло да е „безмилостен ксеноморф”.

На въпроса дали „Prometheus” ще следва модела на психологическия ужас на „Пришълецът” актрисата отговаря: „Да, донякъде. Това, което харесвам във филмите за Пришълеца е, че са в космоса, но героите са много човешки и земни. Това е създал Ридли и това е самият той. Смятам, че ще го видим още веднъж в този филм.”

Въпреки че не е много, това, което Рапас казва е по-добре от нищо и някак (не знаем точно как) успява да ни убеди, че филмът ще си е „Пришълецът”, а не просто някакъв косвено свързан фантастичен проект.

Що се касае до следващите планове на Рапас, тя споделя, че снимките на „Prometheus” ще продължат до юли-август, което е в конфликт с програмата на „The Last Voyage Of Demeter” на Дейвид Слейд и не е сигурна, че ще успее да участва в проекта. Това, което иска, е да не взима решение още от сега какъв ще е следващият  й проект, знае само, че й се ще да е нещо малко.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ох, дано, дано 🙂

    Много се надявам Ридли Скот да не се изложи… че в последно време всички продължения, рибуутове и римейкове са… катастрофални и само с цел точене на пари…

    ПУ ПУ!!! :Д