Нийл Маршъл

По време на Jameson Empire Awards, колегите от Live for Films са имали възможност да разговарят с режисьора Нийл Маршал („The Descent”, „Центурион”), който споделя, че работи по множество различни проекти, единият от които е филм за извънземно нашествие по време на Втората световна война.

Знаем, че по всяка вероятност вече ви се повдига от тази тема, но предвид начина, по който Нийл Маршал умее да смесва различни жанрове смятаме, че от този проект може да излезе нещо интересно. Стига разбира се да не е някакво смесване от рода на “Денят на прокълнатите”, че тогава лошо. Засега обаче, не се знае нищо друго за тази идея и не виждаме смисъл да коментираме повече. Ще почакаме и ще видим какво ще стане.

Това, което искаме да знаем, е какво се случва с доста интересния проект на Маршал озаглавен “Underground”, за който ви съобщихме преди време. Той е по сценарий на Дейвид Коен и изследва света на изисканите ъндърграунд гурме ресторанти, следвайки „млад и амбициозен готвач, който се потапя в ужасяващия свят на екстремната кухня”. Честно казано този филм ни се гледа повече!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Хаха всъщност аз съм си мислел за подобна идея на филм ама незнаех каква история,ще се развие,затова ще чакаме да видим какво е измислия Маршъл.Сигурно,ще включват истинската Битка за Лос Анджелис и НЛО FOO FIGHTERS-За тези,който незнаят това нлота забелязани от пилоти през 44-45 да кръжат до тях и след това да изчезават без следа.

  2. Защото нали ти казах,незнаех как ще се развия цялата история,иначе сега пиша една друга подобна история пак ще е за извънземни ама този път няма да е за нашествие на земята,а съвсем друга.Като я напиша,ще разкажа малко повече.:)