Юбик

Приятели, време е за почистване и ние ви предлагаме на половин цена нашия безшумен електрически Юбик. Направо без пари. Но не забравяйте, приятели, използвайте нашия Юбик винаги според указанията.

След като направи поредния експеримент със студийния „Зеленият стършел”, Мишел Гондри отново се завръща към това, за което е учил – психария за реалността, илюзията, човешките способности, отворения край и обещанието за решение на всички проблеми, наречено Юбик (безвредно, ако се приготвя според инструкцията).

Според Allocine (чрез The Playlist) Гондри възнамерява да екранизира един от най-любимите ни романи на Филип К. Дик и ние гласуваме за тази идея с колкото свободни ръце имаме. Комбинацията на Дик и Гондри може да се окаже прекалено оплетена дори и за нас, но след като всякакви смешници са съсипвали екранизации по любимия ни автор (не всички филми по негови произведения са като „Специален доклад”), защо да не пробва и един признат луд? Имаме му доверие, дори само заради „Блясъкът на чистия ум”.

За съжаление, не е сигурно, че това ще е следващият проект на режисьора – сред филмите, които подготвя от години са „The We and I”, донякъде документален филм за отношенията на група деца в училищен автобус, анимацията „Megalomania”, по който работи със сина си Пол, „Return of the Ice Kids” за пътуване във времето, както и нещо с Бьорк, но да се надяваме, че точно този проект няма да го бъде.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *