Ди Джей Карузо ще режисира “Preacher”

Охо, а ние го бяхме отписали този филм. Новината идва от самия Ди Джей Карузо, който чрез tweeter разпространи, че „сделката ми за Preacher е приключи. Връщам се към тъмната страна и съм доста напомпан.

Вярно е, че 1000 пъти повече бихме се радвали Сам Мендес (както беше първоначалният план) или пък Дарън Аронофски (имаше и такива слухове) да режисира филма, но явно нещата са сигурни и ще трябва да се задоволим с Карузо.

Честно да ви кажем, въпреки че нито един от филмите му („Дистърбия”, „Орлово око” и последно „Аз съм номер четири”) не ни допада – даже някои ги намираме за доста тъпи – все още не сме напълно сигурни, че той не става за нищо и се надяваме да направи нещо свястно, а не да окепази готиния комикс.

Preacher” е комикс за проповедник на име Джеси Къстър, който е обсебен от единствено по рода си същество и който, освен че неволно убива цялото си паство, изведнъж придобива истински свръхсили (може да накара почти всеки да направи почти всичко).

Това, което е по-важно и от самия режисьор, е кастингът и нямаме търпение да видим какво ще измислят. Стискаме палци да не е някой лигльо!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *