Пътеводител на любопитния киноман

Повярвайте
че Робърт Редфорд ще участва във френски филм. В „L’Or sous la neige” (Златото под снега) на Никола Вание (може би сте гледали „Вълкът” на Киномания 2010) Редфорд ще играе ролята на трапер авантюрист, който помага на млад златотърсач. Филмът ще се снима на английски, в северозападна Канада.

Подгответе се
за 14 февруари (или как да го заобиколите) в компанията на Ромен „Сърцеразбивачът” Дюри. Имайте предвид, че може да сте много печени в сърдечните дела, но никога не сте застраховани от някоя Ванеса Паради.

Посетете
Фестивалът на планинарския филм или по точно неговото „Ехо от 2010 година” в Полския институт. Ако нямате време и физически капацитет за превземането на природни предизвикателства, винаги можете да им се насладите от екрана.

Почетете
Ник Нолти и Майкъл Аптид, които тази седмица навършват седемдесет. Предстои да гледаме Нолти като алкохолизиран бивш боксьор в „Warrior”, а Аптид явно си почива след „Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване”. Ако беше жив, легендарният Джеймс Дийн пък щеше да навърши 80,

Придружете
някое малко или голямо хлапе на Детско утро в Euro cinema. Ранното ставане в събота и неделя е сложна работа, особено през зимата, но ако попаднете на забавна анимация като „Облачно с кюфтета” например, можете да се заредите с добро настроение за цялата седмична почивка.

Пробвайте
„Просто секс” по рецепта на комедийно подплатения Айвън Райтман. Натали Портман и Аштън Кътчър ще ви убедят колко е приятна връзката „без връзка” и ще ви демонстрират как се правят сметки без кръчмар.

Проучете
кой е Аббас Киаростами и има ли шанс да ви хареса неговото кино. Със или без теоретична подготовка, можете да проверите директното въздействие на иранския режисьор с „Вкусът на черешата” и „Ширин” от програмата на „Цветята на Корана”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *