X-Men: First Class

Дочакахме и този момент. „X-Men: First Class” е един от филмите, за които сме изписали най-много новини, така че няма какво да се обясняваме много-много  и направо пристъпваме към снимката.

В случай, че не сте запознати нито с актьорите, нито с героите, ето и целия състав. От ляво на дясно, първи ред седнали: Майкъл Фасбендър (Магнито), Роуз Бърн (Мойра МакТагърт), Дженуари Джоунс (Ема Фрост), Джейсън Флеминг (Азазел), Никълъс Холт (Beast), Лукас Тил (Havok), Зоуи Кравиц (Ейнджъл Салватор), Дженифър Лорънс (Мистик) и Джеймс Макавой (Професор Х).

X-Men: First Class

Признаваме, че снимката определено не е най-впечатляващото нещо, което сме виждали. Даже нека да си го кажем правичката, това е един скучничък банер, който би могъл да бъде по-зле, единствено ако бяха наредени само глави.

Разочаровани сме от начина, по който изглежда тоталната ни любимка Мистик, както и Джеймс Макавой като Професор Х. Просто не ни допадат и се надяваме по-натам нещата да се оправят. Също така сме недоволни от липсата на Кевин Бейкън, който е в ролята на Себастиан Шоу.

От към положителната страна Фасбендър не изглежда зле, Азазел също, а Дженуари Джоунс като Ема Фрост без съмнение е най-доброто и открояващо се нещо в картинката. Зоуи Кравиц също не е зле, но понеже не понасяме баща ѝ, ще пропуснем да я похвалим. Предполагаме, че и Beast може да е як, но не го виждаме.

Ами, това е засега. Запазваме ентусиазма си до излизането на по-добри снимки и на трейлър, където се надяваме да видим нещо по-така.

Българската премиера на „X-Men: First Class” е на 10 юни.  

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. е, може ли такова отношение ТОЧНО към мойто момче?! Т'ва на нищо не прилича! Присъединявам се към скепсиса – Професор Х на нищо не прилича! не се съмнявам, че Макавой ще се справи със задачата си, ама да го изтипосат с тази визия си е "бля" – задрасквам тази снимка! хехехе 😉 😀

  2. Ема е ясна. Ама искам да попитам какъв Професор?. Вижте как са омазали Мистик!

    Може ли да я облекат в некво жълто костюмче?

    Ееееех Ребека!!! 🙁

  3. Коментара на Вон пред Slashfilm по повод на излязлата снимка си го бива: "…what the fuck is this shit…" Тук е напълно прав. След това продължава: "It’s like a bad photoshop, which maybe it was by someone. It didn’t reflect the movie.". Дано да е прав.