„Sucker Punch”

„Sucker Punch” се очаква по кината след два месеца и честно казано, след като видяхме един куп постери, трейлъри и банери, не очаквахме повече рекламни материали, или поне не и плакати.

Е, явно сме грешали, защото от Parallel Universe са пуснали нова поредица така наречени „character posters”, които на всичкото отгоре изглеждат доста приятно.

Нашият фаворит е „Сладкото грахче”.

„Sucker Punch” - Babydoll

„Sucker Punch” - Amber

„Sucker Punch” - Rocket

„Sucker Punch” - Sweet Pex

„Sucker Punch” - Blondie

„Мръсен удар” е епично екшън-фентъзи, което ни отвежда в богатото въображение на едно младо момиче, чийто измислен свят е единственото й бягство от мрачната реалност. Без ограниченията на „време и място” тя е свободна да отиде навсякъде, където я отведе умът й, и невероятното й приключение размива границите между реалност и фантазия.

Задържана против волята й, Бейби Дол (Емили Браунинг) не е загубила желанието си за живот. Твърдо решена да се бори за свободата си, тя призовава още четири момичета – откритата Рокет (Джена Малоун), оправната Блонди (Ванеса Хъджинс), винаги лоялната Амбър (Джейми Чънг) и Суийт Пи (Аби Корниш) – да се обединят и заедно да избягат от техните похитители, Блу (Оскар Айзъкс), мадам Горски (Карла Гуджино) и Комарджията (Джон Хам).

Водени от Бейби Дол и с помощта на Мъдрия (Скот Глен), момичетата започват фантастична борба с всякакви създания – от самураи до дракони. Заедно те трябва да решат какво са склонни да пожертват, за да оцелеят и да бъдат свободни.

Режисьор на филма е Зак Снайдър, а премиерата му за България е 25 март 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *