Джон Гудман - Extremely Loud and Incredibly Close

Джон Гудман е уникален талант и един от най-любимите ни актьори и сме адски доволни от новината, разпространена от THR, че той ще се присъедини към Том Ханкс и Сандра Бълок в най-новия проект на един от най-добрите режисьори работещи в момента, Стивън Долдри („Били Елиът”, „Часовете” и „Четецът”).

„Extremely Loud and Incredibly Close” е екранизация на едноименния роман на Джонатън Сафран Фоер, който разказва за 9-годишния Оскар, обикалящ Ню Йорк в търсене на ключалката, която се отваря със загадъчен ключ, оставен от баща му, загинал по време на атентатите в Световния търговски център на 9.11. По време на търсенето си, Оскар попада на плеяда от хора, всеки справящ се със своя форма на загуба, преплитаща се с неговата собствена.

Според „THR” Гудман ще изпълнява ролята на портиер в сградата, където живее Оскар, който му помага за ексхумацията на баща му.

Към забележителните имена, свързани с филма и изредени по-горе, можете да добавите и тези на продуцента Скот Рудин („Часовете”, „Няма място за старите кучета”, „Социалната мрежа”) и сценариста Ерик Рот („Форест Гъмп”, „Мюнхен”, „Бенджамин Бътън”), с които културният успех на „Extremely Loud and Incredibly Close” просто се циментира.

Докато стане готов филмът обаче, ни предстои да видим Гудман в „Treme” на HBO и в очаквания от нас „Red State” на Кевин Смит.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *