Юън Макгрегър х2

Тази седмица почитателите на Юън Макгрегър имат повод за радост, защото се появиха първите кадри от два филма с негово участие. „Beginners” и „Perfect Sense” вероятно ще са доста различни, но в трейлърите има нещо общо… And we like it.

Първо е драмата „Perfect Sense”, която освен романтична е и фантастична. Трейлърът леко напомня „It’s All About Love” с Хоакин Финикс и Клеър Дейнс, но не е дразнещо. Според официалния синопсис на филма, той „предлага затрогващо предположение за начина, по който човечеството би реагирало на глобална пандемия”. И то не каква да е пандемия – не става дума за вирус, който предизвиква агресия или дори самоубийствени наклонности – а странно заболяване с необясними симптоми, въздействащи първо на емоциите, а после и на сетивата. И всичко това, точно когато Сюзън (любимата ни Ева Грийн) се среща с привлекателен готвач, който може би ще я накара да забрави скорошна раздяла. Ако светът не свърши преди това.

Beginners” е малко по-различен – въпреки че главната актриса отново е французойка, този път тя е блондинка. Също така, драмата вероятно ще е примесена с повечко надежда, ако не за човечеството, това поне за героя на Юън Макгрегър, който току-що е получил две доста изненадващи новини. Първо баща му е гей и си има млад любовник и второ, болен е от рак и не му остава още дълго. Макгрегър отново изглежда на ниво, но като гледаме трейлъра се притесняваме, че ще бъде засенчен я от Кристофър Плъмър, я от кучето.

http://www.youtube.com/watch?v=EGgD64wDye0

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments