Cedar Rapids

Хъ-ъъъм! Не сме много сигурни какво точно да мислим за „Cedar Rapids”. От една страна трейлърът изглежда като поредната уж нестандартна, но абсолютно стандартна комедия с няколко шеги от типа да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли, но от друга, филмът е в официалната селекция на „Сънденс”, харесваме по-голямата част от актьорския състав и най-важното, като че ли усещаме нещичко от духа на симпатични комедии като „40-годишен девственик” или очевидното сравнение заради участието на Ед Хелмс („Последният ергенски запой”).

Затова, най-добре вижте и преценете сами за себе си.

Тим Липи е меко казано наивен. Той никога не е напускал родното си градче, никога не е отсядал в хотел и никога не се е сблъсквал с нищо от рода на Сидър Рапидс, Айова. Изпратен да представи компанията си на тамошната годишна конференци на застрахователите, Тим попада „под крилото” на трима семинарни ветерани, които го открехват на няколко трикчета и тайни на доброто прекарване, които ще го изправят на границата и отвъд възприетото от него поведение да прави всичко по правилата.

Режисурата е поверена на Мигел Артета („Youth In Revolt”, „Chuck & Buck”, „The Good Girl”), а в ролите ще видим Ед Хелмс, Джон К. Райли, Сигорни Уивър, Ан Хечи (просто не можем да й казваме Ан Хейч), Исая Уитлок, Роб Кордри, Стивън Руут и др.

Премиерата е 11 февруари 2011 г.

Cedar Rapids

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ед Хелмс е мега изрод, играе в един от любимите ми сериали – Офисът. Чакаме февруари 🙂