Пътеводител на любопитния киноман

Подкрепете
идеята кинопредставленията да се „случват” и извън традиционните кинопространства. Dada Cultural Bar e възможна дестинация за целта, Червената къща си има традиции (тази седмица с „Future Shorts: The Verry Best of 2010” и „Пънк в Пекин”), а новото място се нарича Хаспел център.

Поздравете
режисьорът Ким Ки-дук, който на 20 декември навършва 50 години, докато гледате някоя от мистериозните му притчи. Ако не си пададе по корейско кино, почетете продуцентът Джефри Катценбърг, който на 21 декември става на 60 и е много „шрек”.

Помислете
дали да не се включите в новата JAMESON-инициатива. Предизвикателството на Done in 60 Seconds изисква да направите 1-минутно „кинорезюме” с което да отдадете почит на любим филм или да ревизирате някой твъъъърде дълъг.

Пребройте
колко са „малките” в новото продължение от поредицата „Запознай се с нашите/вашите” и вижте дали е възможно огънят на смеха и недоразуманията в семейството да се поддържа и със следващото поколение.

Преговорете
„Трон” преди да се отправите в кината за „Трон: Заветът”, където Джеф Бриджис вече си има виртуален двойник. Първият филм е изключително оригинален за времето си (1982) и никак не е остарял, макар че новият го надминава във визуално отношение (съвсем нормално!).

Преценете
дали новината, че „Miramax” и „The Weinstein Company” готвят продължения на „Влюбеният Шекспир”, „Лошият Дядо Коледа”, „Комарджии” и дори трети филм за Бриджит Джоунс, е добра или лоша за вас.

Проучете
какви са предимствата на зала Премиум 13 в кината „Арена” (Младост и Запад), от където се хвалят с ново долби оборудване, супер озвучителен стандарт, гигантска яркост на екраните и по-комфортен зрителски салон.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments