Пак ли ти?

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Бутилка превъзходно пенливо вино си спечелиха Галя Петрова и Денис. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Последните няколко месеца раздадохме доста награди свързани с предстоящи филмови заглавия, но колкото и да бяха разнообразни те, сред тях нямаше нещо, което гарантирано да подобри вашето настроение, ако по някаква случайност не сте останали доволни от самия филм. Досега.

Във връзка с насрочената за 12 ноември премиера на „Пак ли ти”, в който си партнират легендите Сигорни Уивър и Джейми Лий Къртис, както и любимките на по-младото поколение Одет Юстман и Кристен Бел, от Форум Филм България дават шанс на двама наши читатели да си спечелят бутилка превъзходно пенливо вино.

Edorado Miroglio ROSE

Както обикновено, за да сте един от щастливците трябва да отговорите на един относително лесен въпрос, който в случая е:

„Пак ли ти?” е първият филм на Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър, въпреки че започват кино кариерата си в една и съща година. Коя е тя?

– 1976
1977
– 1978
– 1989

Преуспялата ПР професионалистката Марни, в ролята Кристен Бел, се прибира в родния си град за сватбата на по-големия си брат (Джими Уолк) и открива, че той се кани да се ожени за нейния най-голям кошмар от гимназията (Одет Юстман). Момичето, което превръща училищния живот на Марни в ад е забравила всички мръсни номера, които и е погодила преди толкова много години. Когато за сватбата пристига и богатата леля на булката (Сигорни Уивър), тя се сблъсква с не толкова изтънчената майка на Марни (Джейми Лий Къртис) и среща лице-в-лице собствената си гимназиална съперница. Битка с всички възможни средства, лоши нрави и стари рани се отварят в тази луда комедия, която показва, че не всички вражди са вечни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments