Сали Фийлд и Мартин Шийн

От THR обявиха, че Марк Уеб е избрал небезизвестните Мартин Шийн и Сали Фийлд за ролите на чичо Бен и на безкрайно досадната леля Мей.

Сега, всички знаем, че това не са някакви интересни персонажи – каквито биха били двама суперзлодеи да кажем – но все пак става дума за доста важни образи от вселената на Спайдър-мен. Леля Мей е мила, мъдра и доста важна за историята на Питър и неговото алтер-его, но майко мила, колко е досадна понякога! Незнайно защо има хора, които смятат, че в първите 3 филма Роузмари Харис е отлична Мей – според нас е по-абсурдна и от Тофър Грейс като Venom. И честно казано, ще се радваме, ако в новия „Спайдър-мен” леля Мей захвърли забрадките. За Мартин Шийн нямаме оплаквания – едва ли ще има проблем с най-важната си реплика „With great power, comes great responsibility”.

Лошото е, че Сали Фийлд все още не е 100 % сигурна. Силно се надяваме преговорите да завършат успешно, защото според нас тя е една от малкото актриси, които могат да пресъздадат единствената жива роднина на Питър Паркър (ако сте чували за Спайдър-мен сигурно знаете какво се случва с чичо Бен).

Както вече знаете, новият Спайдър-мен е Андрю Графийлд, а останалите известни ни имена от филма са Рис Ифанс в ролята на The Lizzard/доктор Конърс и Ема Стоун като Гуен Стейси. Един от най-любимите ни образи, този на Джей Джона Джеймисън още не е съвсем сигурен, но се носят слухове за Джон Слатъри и Сам Елиът – и двамата страхотни актьори, но честно казано, Дж. К. Симънс наистина ще ни липсва.Добрата новина е, че Мери Джейн няма да участва и изведнъж филмът ни изглежда приблизително 34% по-добър!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *