"Locke & Key" & Марк Романек

Вече знаете за предстоящия сериал, екранизация по „Locke & Key” на Джо Хил, с продуценти Стивън Спилбърг, Алекс Курцман и Роберто Орси. Всичко това звучи чудесно, особено това, което чуваме за комикса на Хил, но много важно за един сериал е кой ще режисира пилота. Франк Дарабонт така ни грабна с първия епизод на „The Walking Dead”, че ще го гледаме дори изведнъж да затъпее до непонятна степен. Затова е особено добра новина, че Марк Романек ще режисира пилота на „Locke & Key” за „Fox”.

Deadline допълват, че Миранда Ото е получила една от главните роли, но колкото и добра актриса да е тя, новината за Романек ни вълнува доста по-силно. За съжаление, той все още преговаря с продуцентите, но освен ако малоумниците от „Fox” не се намесят (те най-обичат да съсипват сериали или да ги спират без време) скоро трябва да започне работа по епизода.

Ние не сме кой знае какви фенове на Романек и неговия “One Hour Photo” и все още не сме гледали „Never Let Me Go”, но фантастичната драма определено ни изглежда страхотна, а и режисьорът има сериозен опит с визуално предизвикателни проекти (основно музикални клипове). „Locke & Key” определено ще е такъв: „Комиксът разказва за страховито имение, пълно със загадъчни врати, които пренасят три деца в различни светове, давайки им свръх сили. Така те се сблъскват с изпълнено с омраза създание, чиято цел е да бъде отворена най-зловещата врата от всички”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments