Judge Dredd

Просто не можем да поваряваме, че след години размотаване, за има няма шест месеца след обявяването, че новата версия на „Judge Dredd” продължава напред, вече имаме и първата официална снимка. При това не каква да е, а на Крал Ърбан в целия си блясък като съдията.

Въпреки че снимката не е перфектно качество, веднага прави впечатление, че костюмът се различава от лъскавата пластмаса, която носеше Силвестър Сталоун в предишната, печално известна версия. Току виж обещанията на продуцента Андрю Макдоналд за „много мрачен, реалистичен филм, категория R” вземат да се сбъднат.

Снимките на филма, чието официално заглавие е краткото, ясно и красноречиво „Dredd” текат в момент в Южна Африка под ръководството на Пийт Травис („Точен прицел”), който режисира по сценарий на Алекс Гарланд („Проектът Sunshine”, „28 дни по-късно”). В главната роля, както знаете е Карл Ърбан, а за момента единственото друго голямо име, което ни е известно да му партнира, е любимката ни Оливия Търлби.

Снимка Jock

Крал Урбан "Dredd"

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *